Make up store

Som fler av er kanske har märkt började jag shoppa en hel del på Make up store runt nyår och efter det har det hängt kvar.
Jag tänkte visa vilka grejer jag har än så länge, berätta vad dom kostar (så slipper ni gå in på deras hemsida för den är otroligt långsam) och typ tipsa lite..

Jag har inte hunnit testa alla grejerna än men dom jag har testat är jag nöjd med. En är jag tveksam till, det kan bero på att jag inte riktigt fick tid på mej att testa den ordentligt. Det var på självaste nyårsafton. Jag bara slängde på mej sminket, resutlatet blev såklart inte det bästa. Som tur var var det som valigt bara jag som såg felen. Alla andra tyckte att det var snyggt.. eller tja, Carre hade några synpunkter men det hade han ju för det mesta. Det tog mej 2 år sen vande jag mej vid hans kritik, onödig och egentligen bara taskig men men. Tha't the way he is. Nu ska jag inte snacka me om honom.



♣ 1 Eye dust Amazonas - 135 kronor
♣ 2 Eye dust Mercury - 135 kronor
♣ 3 Eye dust Panic - 135 kronor
♣ 4 Glitter Red heart - 100 kronor
♣ 5 Strazz Bubbelgum - 110 kronor
♣ 6 Lip gloss Spy - 125 kronor
♣ 7 Lipstick Exit - 165 konor
♣ 8 Microshadow Butterfly- 135 kronor
♣ 9 Loose powder Milk- 235 kronor
♣ 10 Powder puff- 60 kronor
♣ 11 Lösögonfranslim Lash grip - 85 konor
♣ 12 Skin care All time- Gratistest
♣ 13 Eyeprimer Clear - 155 kronor

1:an har jag inte testat än
2:an hade jag på nyår (det var en stressig make den kvällen men jag kan lägga upp en bild)
3:an Helt ny så den ha jag inte hunnit testa
4:an Också helt ny, inte testad
5:an Strazzen är jag hur nöjd som helst med! Dom är verkligen skitsnygga. Nackdelen är att dom är lätta att tappa bort. Jag såg idag att mer än hälften verkar ha försvunnit. Det här är en must have så jag får väl köpa nya
6:an Glosset Spy ger en fin glansig färg. Gillar den verkligen, men som med alla gloss måste man fylla på var 5:e minut, jävligt trist tycker jag
7:an Exit ger en fin färg. Men make up stores lipstiocks är helt värdelösa, försvinner på en gång, det beor på att dom är så tunna. Men jag ska köpa ett "gloss" man sätter över så ska det tydligen inte försvinna. Men färgen Exit är otroligt fin tycker jag, eller jag tycker att den är rent ut sagt porrig
8:an Butterfly är en ljus lila färg som passar grönögda, det är därför jag har den. Men jag har faktiskt inte använt den speciellt mycket. Jag hade ingen primer så tyckte att den blev rätt genomskinlig. Men jag vill inte betygsätta den för jag minns faktiskt inte hur den såg ut sist jag använde den.
9:an Milk är helt ny, den sägs har häftiga effekter. Jag ska testa den och sen får ni veta om den fungerar. För 235 spänn hoppas jag att den fungerar.
10:an Puderpuffen köpte jag tillsammans med pudret. Den är inte heller testad 
11:an Det där limmet limmade jag fast strazzen med. Innan jag gick ut räknade jag hur många jag hade limmat fast, när jag kom hem x antal timmar senare hade inte en enda ramlat av trots att det var en vild natt. Jag är dålig på lösögonfransar men jag limmade fast ett par med det här limmet. Jag kan inte säga om det blev bra eller dåligt, eftersom jag själv är riktigt kass på att sätta fast lösögonfransar. Men limmet är en riktig buy.
12:an gratisprov som jag inte har hunnit testa än.
13 Primern är helt okej. Jag hade väntat mej mer, jag märker ingen större skillnad. Inte än i alla fall. Jag har bara använt den en gång så tänker inte säga så mycket än. Men för 155 spänn vill man väl ha en liten skillnad i alla fall.
Hallå jag är en fattig student!


Jag på nyårsafton. Jag har bland annat 2:an, 5:an, 6:an, 7:an 11:an och 13
6:an och 7:an försvann tidigt. 13 märkte jag ingen större skillnad på att ha den eller strunta i den eftersom 2:an var väldigt suddig när jag kom hem, vilket den inte skulle vara med hjälp av 13. 5:an och 11:an är jag supernöjd med. Kolla vad snyggt det är!

Det var det. Det blev ett rätt långt inlägg. Men så får det bli ilband

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0