Stuumpan svarar: Stuumpans underkläder



När du köper trosor köper du alltid många av samma. Har alltid undrat varför :p

Jag har flera bra svar på det. Det första är att jag inte direkt har A-kupa. Jag vet inte om ni har märkt det, höhö.
Jag har alltså rätt svårt att hitta min storlek- ärligt talat finns den inte i vanliga affärer. Egentligen borde jag köpa mina underkläder på Twilfit, men jag vill inte det så jag brukar leta efter något som är dugligt i alla fall. När jag väl hittar en bh som fungerar brukar jag satsa på det setet.
Det är svar nummer 1.

En annan anledning är att det blir billigare i längden. Om vi säger att en bh kostar 300 och ett par trosor till den kostar 100 blir det 400. Om jag köper 4 trosor och en bh blir det 700. Om jag ska ha 4 olika trosor och en bh till varje blir det 1600 (300x4) + (100x4) = 1600. För 1600 spänn kan jag på det här sättet få en bh och hela 13 trosor. Nu vill jag inte ha så många så jag brukar satsa på något set och sen köper jag flera trosor till det setet. Just nu tror jag att jag har 6 eller 7 set. Jag tycker att det räcker rätt bra.

En tredje anledning är att underkläder bleks, tappar färgen och blir rätt grådaskiga efter ett tag. Det tycker jag är as tråkigt när jag väl har hittat ett set jag gillar, om jag köper flera får jag hålla dom fräscha längre.

Till dej Linda: Jag hade hoppats på att du vid det här laget hade förstått att jag skiter i vad andra tror och tycker om mej. Jag kan bara svara med att jag tycker att alla andra är ännu större idioter. Dessutom är det rätt sällan någon ser mina underkläder.
Jag understryker det: Dom enda som ser mina underkläder är några lyckliga killar vid några lyckliga sekunder innan dom åker av.. Jag kan garantera på dej och alla andra att strax efter att underkläderna har åkt av har killarna glömt hur dom såg ut. Det skulle förmodligen krävas minst 5 möten med samma kille innan han börjar förstå att man alltid har samma underkläder... med vissa undantag, det finns ju killar som älskar att analysera tjejers val av underkläder. Men majoriteten bryr sej betydligt mer om vad underkläderna döljer.


Jag hoppas att ni är nöjda med svaret   om inte, får ni höra av er igen


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

Jaha :D

Jag har tänkt att göra det men har itne vågat..

Men det kanske man ska göra! :D:D

<33

2010-12-09 @ 18:49:36
Postat av: camilla

dåmm där trosorna har jag haft

på mig innann jag sålde dåmm

2011-04-22 @ 12:59:01
URL: http://wwwaromabutiken.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0