Fredag & Lördag

Hej
Förlåt att det inte har blivit några inlägg idag men jag har vekrligen varit off hela dagen. För tillfället har jag ingen röst, ingen kraft i kroppen, knappt någon energi och min hjärna har fortfarande inte fattat vad jag håller på med. Nåja. Min helg har varit minst sagt galen, precis som vanligt.
Jag kan ju inte precis påstå att jag har vilat och är frisk igen.. men fan kul har jag haft i alla fall.

Om några timmar ska jag ta mej till skolan och sen ska jag hem och sova, så det blir några inlägg nu. Lite ovänt skadar aldrig.

Jag får väl nästan börja med att berätta om helgen då. I fredags mådde jag ju skit så hela dagen och hela kvällen gick åt till att sova. Jag lyckades ta mej iväg och sola solarium också, det var den dagens äventyr. Jag somnade vid 23.00 och 10.00 på lördagen gick jag upp för att jobba.

På morgonen mådde jag fortfarande dåligt men plikterna kallade och det lönar sej att göra rätt för sej för efter en och en halv timme på jobbet fick jag gå hem.

Jag gick hem och sov ett tag sen kom Mariam hem till mej. Vi käkade lite, tog en lång promenad och sen när Emma kom hem till mej började vi göra oss i ordning för kvällens galenskap.

Jag körde på min hatt även den här helgen. Jag gillar den verkligen  Desutom fick jag inte till mina ögonbryn för 5 öre så hatten fick dölja det också. Snacka om att göra två flugor på smällen

 

Först var vi hemma hos mej, förkrökade och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi in till Wiper för mer förkräk. Sen var planerna att checka nya Chaplins men vi hamnade istället på K-15. Efter att ha varit där ett tag tog vi oss vidare till Gamla stan och tunnan.

Det blev sent fyllekäk och sen var det hemgång.. trodde jag. Men issa åkte ut på helt andra vägar. Men den historian sparar jag till ett bättre tillfälle tror jag  , vill säga: den historian är det nog bäst om jag håller för mej själv.














Tack för en grymt kul kväll brudar! Men visst finns det en del vi kanske inte borde nämna






Blama mej inte , jag är bra mej själv

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Johan

Men hade du tagit visitkortet hade du kunnat åka taxi istället för (opålitliga) SL

2010-08-30 @ 21:09:54

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0