Tie me, baby

Det var skitlänge sen jag skrev något om sex så tänkte slå på stort och göra det nu.

 

Det här är ett av mina tips till framför allt tjejer som har killar men det funkar självklart åt alla möjliga andra håll också. 2 killar skulle säkert kunna följa det här, men då blir det utan den här typen av tänkades grund.




Börjar sexlivet tappa sin glans?
Börjar du känna att din kille inte blir tillfredställd av dej?
Börjar du bli rädd att han ska börja "jobba över"?
Börjar du känna press?

Då är det kanske dags att göra något helt mytt, göra något du aldrig gjort och något som definitivt kommer hugga honom i ryggen om han är otrogen.

Nu tänkte jag tipsa om ett av mina bästa knep för att göra honom sådär extremt kåt. Varför gör man det? Jo, för att man bara älskar känslan av att bli tagen med storm, att känna att han inte längre kan kontrollera sej, att man har gjort honom så galen att han kommer göra vad som helst för att man ska sära på benen. Ja, förmodligen snckar jag för fler än mej själv när jag säger att man som tjej älskar den känslan.

Nu till knepet (som egentligen inte är direkt nytt, men nu ska jag banka in det i er en gång för alla)



För att det ska bli bästa effekt måste man göra det när han inte är beredd. Allt ska bara vara som vanligt.

Ta ett par schyssta rep, snören, remmar eller liknande och när han minst anar det binder du fast honom i sängen. När han väl sitter fast har du hela kontrollen att göra vad du vill. Om han inte kommer loss är det första saken som kommer göra honom galen.
När han väl sitter fast kan du tänka på vad du har på dej, alternativt vad du inte har på dej.  Du kan bestämma om han ska ha ögonbindel, och bäst av allt, han kan inte ta av sej den.

När han inte ser något kommer han att känna desto mer och varje grej du gör kommer irritera honom mer och mer. Först och främst för att han inte har kontroll överhuvudtaget, därefter för att han inte får se något och slutligen för att han inte kan göra som han vill.
Om du väljer att inte använda ögonbindel bör du definitvit ta tillfället i akt och överraska honom med lite sexiga kläder typ nätstrumpor, lack, läder, skinn, höga stövlar, korsetter och sexiga underkläder. Kör stenhårt, det kan aldrig bli fel när han väl sitter fast.
Du bestämmer hur mycket... eller hur lita han ska ha på sej. Och när han väl ligger där kan du välja hur långt du vill gå. Hur galen vill du ha honom?
Ju längre du håller på desto värre blir det för honom.
När han väl ligger där kan du börja med att smeka insidan av hans lår, slicka. gå uppåt . slicka honom på magen hela vägen upp till halsen, långsamt. Ha ögonkontakt med honom om du vill, se till att det är en nasty blick bara. Kyss honom på halsen och gå upp mot öronen. Nafsa lätt på örsnibbarna eller andas bara tunga kåta andetag. Se till att han inte kan kyssa dej. Kommer han nära, gå bort. Gör allt du vet att han gillar. Vill han bli slagen, slå honom. Gillar han avsug, sug som aldrig förr. Osv.
Fixa stämningen och omgivningen efter vad du tänkt göra. Är det nastygame på gång, se till att ha skinnkläder och farliga klackar. Se till att belysningen är rätt.
Tänker du vara romantisk och lite små horny, se till att ha vitt på dej och ha choklad, tända ljus och romantisk musik nära till hands.
i think you got the point.

Om man vill öka det hela lite går man vidare till min absoluta favorit. Bind fast honom i en stol. Istället för att han ligger mjukt får han nu sitta naken på en kall stol och plågas. Det känns bara så mycket bättre. Speciellt när han inte vet hur länge han kommer få sitta där. Använd ögonbindel för om du tänker skrämma honom och ge honom en ordentlig upplevelse i form av sadistiskt rollspel.
Om du bara vill plåga honom genom att leka med dej själv framför hans ögon, genom att göra en lapdance, strippa, eller sätta dej över honom för att sen hålla på med honom från den vinkeln, så stunta i ögonbindeln. Oavsett vad så se till att allt går ganska långsamt. Ju längre tiden går desto värre kommer det bli för honom. När han sitter där på stolen med en ordentligt hård kuk är det bara en sak han vill, och det är att komma loss så han kan knulla dej. Där är anledningen till att inte släppa loss honom!

Improvisera eller planera?
Jag säger improvisera.
Ett planerat förspel känns aldrig riktigt äkta. Genom att improvisera och helst ganska bra kommer allt bli snyggare och bättre.
När han väl får komma loss kan jag garantera ordentligt och jävligt skönt sex, som det kommer ta tid innan du glömmer. Det kommer vara en omgång som skiljer sej ordentligt från både tidigare och senare omgångar.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0