Stuumpan dissar grymt hårt!

Nog om alkohol. Jag har en stor diss på väg, jag känner det. Jag känner hur den kommer ut ur kroppen som en bomb.

 

Förlädrar som läser sina barns bloggar!!

 

Varför, varför, varför? Snälla ge mej ett svar. Varför ska föräldrar läsa sina barns bloggar? Det är fan som att läsa sitt barns dagbok, INTE OKEJ

Grejen med bloggar är att dom ligger på internet och är öppna så att alla kan läsa dom, alla inkluderar alla utom föräldrar! Föräldrar kommer ändå aldrig förstå. Majoriteten av alla föräldrar i Sverige är äldre än vad internet är, dom kommer aldrig föstå syfet med bloggar. Dom har väl precis börjat förstå sej på kommunities, men bloggar är botom deras space.

Jag kan ärligt talat inte se varför en förälder ska kolla in sitt barns blogg. För att snoka?

Jag står ju då för kommunikation. Om en föräldrer vill veta något ska den fråga, och om barnet vägrar svara har det fått helt fel uppfostran. Det är min åsikt. En blogg ger förmodligen inte svar på en förälders fråga, men om den gör det hur har föräldern tänkt att konfrontra?

Vi säger såhär så. Jag driver en sexblogg fylld av bilder på allt möjligt, outfits, shopping, mitt liv i texter och bilder och en jävla massa mer. Vad har mina föräldrar för nytta av att checka det här?

Vissa föräldrar borde skämmas av två anledningar.
Den första är att dom över huvud taget sitter och spionerar i sina barns bloggar och den andra anledningen är för vad som oftast står i bloggarna.
Tänk er att vara Dessies föräldrar till exempel. Hade jag varit hennes pappa hade jag fått slag varenda gång jag hade kollat hennes blogg. Hon är ju verkligen ett bra exempel på en misslyckad tonåring.

Nej det här med föräldrar som läser sina barns bloggar dissar jag grymt hårt! Jag kan verkligen inte se någon som helst anledning till varför man som förälder ska snoka i en blogg istället för att bara fråga sitt barn det man vill veta.

Om jag någon gång får en dotter som skaffar något liknande kommer jag aldrig våga kolla in det, det lär stå mycket skit att man som föräldrer både får skämmas och gräva ner sej. Precis samma sak är det med min blogg. Runt 100 människor kollar in här varje dag och några av dom läser kanske lite pinsamma texter.
Min blogg är rätt pinsam många gånger.

Men inget slår graden av pinsamhet när en föräldrer knappar in en blogg och ögnar igenom allt den kan hitta. Fy fan säger jag bara.

DISS DISS DISS DISS ! ! !


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

har dina föräldrar läst din blogg eller?

2010-09-01 @ 02:12:09

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0