Jag ser mina framtida alkoholproblem

Hej

Idag har jag varit riktigt glad hela dagen, men nu plötsligt blev jag rätt deppig. Det bara kom från ingenstans. Och nu sitter jag och drömmer om alkohol. Fan, alkohol har verkligen blivit min flykt, inte bra.

Så fort jag känner att livet blev trist, jobbigt eller så fort min hjärna glider över på fel tankar grabbar jag flaskan. Känner ni igen det?

Man bryr sej inte om hur skadligt det är, man bryr sej inte ett skit om att det inte löser några problem. Man gör det bara för att man just då gör vad som helst för att slippa tänka på fel saker, man vill le, man vill vara glad och man vill skratta.

Jag fungerar i alla fall så, jag vet inte hur det är med er, men när jag känner som jag gör nu tar jag direkt upp mobilen, kollar igenom kontaktlistan för att se om någon möjligtvis skulle kunna ses och konctaterar jag att det inte finns då är det bara flaskan som gäller.

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0