Full och galen första dagen i skolan

Jusste! Måste berätta om igår också. Haha helt klart bästa första skoldagen ever!

Jag kom till skolan i tid för en gång skull! Alla gick in i aulan och skulle lyssna på rektorns tal och ärligt talat, för första gången hann jag inte ens somna! Hon snackade nog bara i 5 minuter, sen var skiten över. Jag stötte på Emilia och Roya på vägen ut ur aulan. Först gick vi upp och träffade klassen och min klassföreståndare snackade ett tag. Sen fick vi lite över 3 timmars rast.

Vi lodade runt ett tag och sen kom vi på den bästa idén hittills: att åka och ta en bärs på Dovas. Underbar, så det gjorde vi.
Till att börja med hade dom inte ens öppnat när vi kom, så vi gick och käkade lite på Donken och sen kom vi tillbaka igen.






Bästa videon (nästa) haha. Den är lite jobbig i början men ge den en chans. Men det blev en liten chock att se den när jag kom hem igår. Jag kom inte ens ihåg att jag har sagt allt det som jag säger! Helt sjukt och mitt på ljusa dagen, i skolan dessutom!








Efter skolan gick vi till Nivå och tog en bärs till. Eller aa.. jag fick inge mer. Både Emilia och Roya tyckte att jag hade fått mitt för dagen

Jag fick i alla fall lite vatten och sen vette fan vad som hände. Vi satte oss vid ett bord och efter att ha suttit där i kanske en halvtimme deckade jag. Utan att jag ens märkte det. I en halvtimme hade jag fokuserat på att inte slockna för att slippa bli utslängd. Jag vaknade i alla fall tydligen en halvtimme efter att jag hade deckat och lyckades sen hålla mej vaken tills jag kom hem.

 

Shit vilken första skoldag. Men en sak har jag i alla fall bestämt mej för. Ska jag vara full i skolan igen tänker jag inte vara sådär full!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: M

Roya är sjukt söt :D

2010-08-21 @ 09:06:10
URL: http://bedtimedesign.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0