Idag

Hej

Idag har stuumpan varit tråkig igen. Men jag lovar att jag har min förklaring. Förklaringen lyder halloween och jag har i sista stund hållt på och fixat en dräkt hela dagen.

Sen runt 12.30 i morse har jag hållt på med dräkten. Den blev klar för typ en timme sen och sen dess har jag hunnit äta och duscha och nu har jag precis smort in kroppen med krämer som luktar choklad, håret med min favorit hårinpackning och i ansiktet har jag en ansiktsmask som luktar läskigt gott.

Man skulle kunna tro att jag ska på värsta grejen men det ska jag inte. Jag bara kände för att fräscha upp mej lite. Efter allt jobbande den här veckan är man rätt äcklig och smutsig, dessutom har jag inte haft en enda minut ledig för att ta hand om mej själv. Jag tyckte att det var dags nu.

 

Men det vore ju en lögn att säga att jag bara ska sitta hemma ikväll. Om en timme prick ska jag ut och springa i min nya dräkt. Får se hur det går. Jag bjuder nog på några bilder sen  När nu sen är...

Akta er för spöken och farliga varelser
Happy Halloween


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0