Trekant, a big YES or a NO NO?



Tänkte beröra det... känsliga ämnet Trekant. Gruppsex, whatever.
Hela grejen går ut på att man knullar med fler än en person, det är allmänt välkänt. Men varför påstår sej vissa männikor vara så äcklade av det? Min teori är att dom vill testa men inte riktigt vågar , eller vet att dom inte kommer får chansen.
Typ 90% av alla människor drömmer om att testa med fler än bara en person. Är det så jävla konstigt? Min peronliga åsikt om det här då:
Intressant.. hmm... jävligt kul, skönt, peicellt om man får vara i centrum.
AHA! där har vi det.

En jävla massa människor vill alltid vara i centrum, i alla situationer man kan tänka sej. Man vill ha många kompisar och helst ska allt kretsa kring en själv, alla ska vilja vara med en själv, ett enkelt exempel. Människor vill alltid ha så mycket av allting. Klart som fan att man då inte tackar nej till att vara i centrum även i sängen.
Brudar, jag vet att ni aldrig skulle säga nej till två perfekta kukar som lixom ber dej att sära på benen.

Så varför i helvete är trekant ett så pinsamt ämne? Varför vågar ingen erkänna att dom har varit med flera?
Egentligen vill jag inte yttra vad jag har gjort hit och dit, men känner att den här texten kräver fram det nu.. Jag erkänner snabbt bara. Ja, det fanns en tid då jag ville vara med flera killar, 2 eller 3 spelade ingen roll men att få vara i centrum bland kåta killar var tändande som fan. Tanken på att vara med en tjej och en kille gjorde mej svartsjuk. Vem vill bli ett tredje hjul lixom? Tänk om han föredrar henne och hej och hå..
Så okej jag har erkänt att jag, precis som många andra inte skulle dissa två snygga, tränade och välutrustade killar.
Numera är jag inte alls lika intresserad av att vara med flera, och vad kan det bero på?
Tja, jag gjorde det vissa inte vågar och jag kan rekommendera det! Det är härligt som fan, så härligt att man gärna gör det fler än en gång. Men det är inte riktigt lika härligt som det verkar vara i porrilmer, men ändå. Try it.
Nu har jag erkänt färdigt här. Jag lämnar till era funderigar hur många gånger jag har gjort det, för den delen är helt ointressant att publicera här.

Din tur, vad tycker du om trekanter? Skriv gärna några rader, och har du någon egen upplevelse får du gärn dela med dej såklart


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: joel

trekanter är helt okej, något som alla åtminstone borde prova på (:

2009-10-26 @ 13:37:14
URL: http://alltidjoel.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Trekant är inget för mig, är man tillsammans men någon man älskar tycker jag faktiskt det är lite konstigt att killen vill ha med en andra tjej i sexet.



Men om det nu skulle vara så att man är singel är det en helt annan sak.

2009-10-26 @ 14:06:37
URL: http://kstew.devote.se
Postat av: Lineen - fasion to use

asså jag känner att det beror på, peronser, partner och andra åsikter. Själv skulle jag nog inte vilja ha det, direkt planerat osv. Som ett "möte" för att ha det,s om många har. no no.

2009-10-26 @ 15:35:19
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Yoursooofine ♥

Jadu de är som du säger, de skulle vara en upplevelse att få vara den som är i centrum och få mysa med två olika samtidigt.. men jag skulle inte tänka mig ha sex med två killar samtidig, inte nyktet iallafall för har en kille sedan snart 3,8månader bakåt och bara varit med honom, men visst man är nyfiken :D

2009-10-26 @ 17:03:54
URL: http://yoursooofine.blogg.se/
Postat av: Sarah

Sv; Hihi visst ´kan jag skriva min åsikt! Jag tror precis som du att folk faktiskt inte får chansen att göra det poch att ens partner kanske blir avis oom man har sex med fler än en person, men annars skulle väl alla nån gång vilja pröva på det eftersom det är skönt för bägge tre, så det är inget att skämmas för. Om alla går med på det, KÖR ! ;) Hahah by the way, kolla in handsmycket jag fixat alldeles själv på min blogg :P Blev nöjd! :)<3<3 Puss

2009-10-26 @ 22:13:20
URL: http://zsarahs.blogg.se/
Postat av: öööh

Jag tycker att du formulerar dig dåligt som fan ''Så varför i helvete är trekant ett så pinsamt ämne? Varför vågar ingen erkänna att dom har varit med flera?

Egentligen vill jag inte yttra vad jag har gjort hit och dit'' Om cu nu anser att alla tkr att det är ett så pinsamt ämne, varför kan du inte yttra dig själv då? du säger emot dig själv

2009-11-01 @ 18:01:17
Postat av: abdulla

HAHA du går i thorildsplan va?

2009-11-06 @ 12:27:12
Postat av: Johanna

3kant är bäst, något alla MÅSTE göra;)!



Grym blogg förresten!:)

2010-01-30 @ 23:12:34
Postat av: Peter

Det svåra med en trekant är att någon alltid blir tredje hjulet.

Jag har testat trekant en gång åt vardera hållet och kan säga att den ena var mycket bättre än den andra.

Jag kommer inte testa att vara tredje hjulet igen och förstår därmed att jag inte kan be tjejen vara tredje hjulet heller.

Bästa möjliga scenario är om ena parten har tendenser mot att vara bi så ingen känner sig helt utanför utan att båda får ut något av den extra personen.

Allra bäst är kanske att köra på med några kompisar för att slippa svartsjukan.

Men som andra säger, det är helt klart något att testa.

2010-12-30 @ 10:36:25

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0