Yesterday

Hej

Jag kom nyss hem från jobbet och har precis bytt om till mjukiskläder. Tog med mej en Mcfeate deluxe extra ost från jobbet idag, eftersom alla måste ha testat allt. Nu har jag precis tryckt i mej så mycket jag orkade och nu sitter jag här och känner mej allmänt nöjd och avslappnad.

 

Herregud... igår kväll.

Tänker inte säga så mycket för det finn väl en hel del jag inte gärna vill säga, men kvällen var rent utsagt galen.

Först och främst ville en kille från jobbet bjuda mej på en trevlig kväll på en klubb. Det kändes helt ärligt inte som en vidare bra idé. Sen jag började jobba i Alvik har snubben visat allt annat än ett ointresse, följer jag med honom på klubb vet man aldrig vart jag hamnar sen.. Dessutom hade jag jobb att göra idag, och som pricken över i:et hade jag andra planer.

 

Som ni kanke har ett gästbloggade Roya lite igår. Jag såg det nu, fuling om är har on länkat till sin egen blogg också
Sexig som aldrig förr är jag i videon i alla fall. Hade jag varit kille hade jag fan blivit ordentligt kåt.. Haha känner att jag går åt rätt håll, att börja tända på sej själv känns som framsteg i livet.

Hur som helst.. igår kväll.. vi hamnade.. Inte fan vet jag, men det jag minns är att polisen var där. Och jag snackade med dom och med några nattvandrare. Sköna typer det där, undrar vad jag sa..

Anyway.. nästa grej jag minns är att jag skrek åt någon i stan som ville leka taxi med mej och Roya. Efter det blir det något hopp i tiden och sen befinner jag mej plötsligt partandes utav bara helvete på MAX. Frågan är vem dom två snubbarna var..
Jag  minns att den ena sa att det är kul att snacka med tjejer.. fast alltstå han snackade ju inte med tjejer, han snackade ju med mej och Roya och det är en helt annan sak

Okej inga minneluckor, tänker jag tillbaka minns jag nog det mesta... Men jag vill inte minnas.

Issa flippade i alla fall på den här låten, lonley on the dancefloor.. Haha who cares?




Fan jag älskar att jag blir så jävla taggad av låten. Men helvete vad kåt man blir .. Mindre bra.

Kollade i kameran. My god! Issa vad fjooooooooooortis du är! Hahah. Men helvete.. Stod inte jag och hängde över honom med ett ben på varje sida? Varför gjorde jag det?
- Jag har aldrig vaknat upp nästa morgon och tänkt: Vad i helvete, hur tänkte jag?
BOTTEN UPP PÅ DEN! HAHA



Vi kom hem sent, dags att kliva upp 4 timmar senare. Som tur var snurrade inte skallen . Men seg var man. 4,5 timmars jobb. Men nu får jag vila.

Det var yesterday.. nu nämner vi inte det mer. Och det som inte är nmnt det glömmer vi bara nu


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0