ett och ett halvt år av minnen

Jag vet att det här är något av det dumaste man kan göra i den här situationen men en stor del av mej känner att jag är tvungen.
En stor del av mej skriker: UT MED DET BARA!
Även om han inte bryr sej så kan väl du göra det, och för i helvete, ingen mer än du kommer att läsa det.
Just do it!

Ett och ett halvt år, PRICK! Inte en dag mer eller mindre. Den 18:e var den lyckligaste dagen i mitt liv.. men den
18:e blev också den dagen då jag bara ville lägga mej ner och dö.

Det här inlägget är för oss och för våran tid. Den var speciell, och jag vet att ingen i hela världen någonsin kommer att få mej att känna såhär igen.
Min känsla säger mej att till och med om ett antal år kommer jag kunna se tillbaka på våran tid och sakna det så mycket att jag till och med då skulle önska att du bara skulle ringa och säga det jag älskar att du säger.

Det här inlägget kommer bli långt, precis som alla våra minnen och det är just det jag ska summera. Det bästa ur våran tid tillsammans. En dag kanske du sitter och kollar och ser det här, och kanske känner du då att att det faktiskt betydde något för dej också.

Från min synvinkel, Det bästa från Bosho och Gosnos:




Den 4:e april 2008. Första gången mina läppar mötte dina. När jag satte där hade jag ingen aning om att jag skulle sitta kvar mer än 1 år senare. Jag minns hur glad jag var att jag träffade dej den kvällen, just där, just då.

Jag minns dagen efter den första meningen du sa till mej som nykter, jag minns hur ni höll på på perrsongen och hur du flydde från din bästa vän för att äta pannkakor med mej på gravstenen. Det var den 5:e april. Redan då måste människor trott att det var du och jag. Redan då höll vi varandra i handen, kysste varandra och redan då srattade vi tillsammans.

Efter det spenderade vi all ledig tid tillsammans.

image490

Jag aldrig kommer glömma är den tisdagen, 15:e april, vi stod och kollade på båtarna och du stod bakom mej tätt intill. Sen gick vi till Taco bar och delade på en nacho deluxe. Hur länge satt vi där? Ganska länge och jag pratade och pratade. Aldrig har någon lyssnat så bra tidigare. Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att uppleva just det där igen.



3 dagar senare var vi tillsammans, morgonen efter krev du det här på min rygg. Jag önskar att 4-ever hade varat längre. Den helgen med dej var helt underbar. Vi åt hemmagjord tacos tillsammans för första gången. Jag minns att den delen som jag gjorde blev det jord i, men det gjorde inte så mycket. Jag var bara så otroligt lycklig att få vara med dej.

image497

Efter den dagen var det du och jag. Samma dag som den här bilden togs matade vi fåglarna och partade på MAX i stan. Jag kommer verkligen aldrig glömma den här dagen.



Sommaren närmade sej. Och om du visste hur lycklig jag var. Jag skulle få spendera flera veckor med dej utan att skolan skulle vara i vägen.



Ett av mina absoluta favoritminnen är västkusten. Det vet du. Jag längar tillbaka till när det var bara du och jag. Vi rökte vattenpipa och drack cider i solnedgången och absolut ingenting kunde störa oss. Vad den här bilden betyder för mej kan jag inte bekriva men när jag tittar på den önskar jag att jag kunde känna exakt hur det där kändes igen. Jag vill stå där med dej och känna klippan under mina fötter, dina händer runt min kropp och värmen från solen som är på väg ner.
Det värsta är att jag vet att jag aldrig kommer få känna det igen.


Jag älskar småsakerna som du och jag gjorde. Vem släpar med sej mjölk och morotskaka till en bio?
Vi gjorde!
Jag älskar att vi var så impulsiva och gjorde så mycket konstigt som verkligen ingen annan än du och jag skulle göra.



Jag älskade att vi var så lättroade...



...  och att vi aldrig tänkte oss för innan vi gjorde något



Till och med framför dina vänner var du helt underbar. Du behandlade mej som en prinsessa oavsett vad.



Ett annat av mina favoritminnen är när vi var på kryssning. Det gör så jävla ont att tänka på att nästa gång du åker kryssning gör du det med 100-tals andra tjejer istället för mej.
Det var den bästa kryssningen i hela mitt liv. Vi dansade, skrattade precis som alltid och hade så otroligt kul. Hade jag kunnat hade jag stannat tiden då.



Vårat förhållande var väldigt mångsidigt. Så länge det var du och jag spelade det ingen roll vad vi gjorde.



Framåt jul bakade vi lussebullar mitt i natten. Det kommer jag heller aldrig att glömma. Vi metade ut mjöl i ansiktet på varandra och du gjorde 4 bokstäver av din ena del av degen I S S A.



Under nyår var jag och hälsade på i Estland. Du visade mej runt i Tartu, du visade pussberget, du tog mej också till din farfars grav, jag fick en julklapp av dej som jag bär med mej varje dag. En av dom abolut bästa sakerna var Club Tallinn. Jag har inte sagt det till dej men fortfarande är jag jättesugen på att åka tillbaka dit och göra om allting igen. Speciellt Club Tallinn.



Ett tredje minne jag aldrig glömmer är när du tog mej till den fina restaurangen. Du betalade allting och sen bjöd du mej på bio. Jag skulle så gärna vilja göra om det igen.



Jag minns att vi åt tacos på våran 1års-dag, precis som 6 månader och precis som den dagen då vi blev tillsammans. Vi var ensamma hemma hos dej och allt var precis som jag ville ha det. Finklätt men inte för dyrt. Enkelt men inte för enkelt. Romantiskt, precis lagom romantiskt. Men med en för bra kille.


Jag har också en del saker i huvudet som jag inte har bild på. Jag mår skitdåligt av att tänka tillbaka på det men det dunkar i mitt huvud hela tiden:

- Det är jättemysigt här, men jag är rädd för dom som bor i vattnet.
- Om du inte vill vara med mej finns det inget kvar här för mej, då kommer jag nog inte tillbaka när jag har fyllt 18
- Hej hjärta, jag älskar dej och saknar dej och jag vill också meddela att jag faktiskt bara är din. Jag önskar att du kunde vara med mej här på båten nu, allting som är tråkigt blir genast mycket roligare med dej. Jag tycker om att spendera tid med dej.
- Jag gör vad som helst, om vi måste gå igenom det här dåliga för att det sen ska bli bra gör jag det.
- Du och jag i en stor bild, inte en liten bild, en stor bild.
- Hjärta du är underbar!!! DU är SNYGG, Du är GLAD, DU är ÄLSKAD (av mej tex.) DU lyckas med allt bara du vill det. Så god morgon!!! Och sov sött lilla prinsessa. JAG ÄLSKAR DEJ.
- Jag kommer aldrig lämna dej det är du som kommer lämna mej

Det där är några av alla saker du sa till mej. Men du vet att det finns mer och du vet att jag vet om dom och minns varje ord, men jag klarar inte av att skriva mer just nu

Du kommer aldrig mer ringa mej på kvällen för att säga godnatt.
Jag kommer aldrig mer sms:a "godmorgon älskling" varje morgon.
Du kommer aldrig mer ringa mej när du är på väg till skolan.
Vi kommer aldrig mer säga att vi älskar varandra.
Jag kommer sakna dej och allt det här varje dag, och jag vet inte hur länge men jag hoppas att det går över snart för det tär otroligt mycket på mej och hela tiden vill jag bara försvinna härifrån.



Älskling snälla kom tillbaka till mej. Jag vill inte leva en sekund untan dej. Du betyder så himla mycket. Jag fattar inte hur allt som betyder så otroligt jävla mycket för mej kan betyda så lite för dej.
Jag önskar att du bara kunde vakna upp nu och säga samma sak som du gjorde för 2 veckor sen. Hur kan du ha förändrats så fort och så mycket?

Jag älskar dej och det kommer jag alltid göra. Du är killen i mina drömmar och jag kommer aldrig, aldrig någonsin att glömma alla galna fester vi varit på tillsammans, när vi vandrade runt på Djurgården och tittade på den lilla killen och du sa att du också ville ha barn, jag kommer aldrig glömma allt du sagt till mej, allt du gjort och hur du fått mej att känna. Du har gjort mej till den jag är idag.

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA LÄMNA MEJ INTE.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: frida

stackars dig! var det du eller han som gjorde slut? förlåt att jag frågar, jag är bara så nyfiken!

2009-10-18 @ 19:30:02
URL: http://bestfriidiis.blogg.se/
Postat av: frida

stackars dig! var det du eller han som gjorde slut? förlåt att jag frågar, jag är bara så nyfiken!

2009-10-18 @ 19:30:38
URL: http://bestfriidiis.blogg.se/
Postat av: matilda

Fint inlägg.. men lite sorgligt. Oroa dig inte, du verkar vara en fin och omtänktsam person, du kommer hitta någon likvärdig! :)



Lycka till med allt, gillar din blogg mycket<3

2009-10-18 @ 21:12:12
Postat av: Roya

men issa.. fan jag fick tårar :(

2009-10-19 @ 00:17:45
URL: http://inspireooh.blogg.se/
Postat av: frida

Issa, jag vet att vi inte är speciellt tajta men jag finns här om du vill prata!

Vet exakt hur jobbigt det är, jag går själv igenom det just nu så jag mår inte bra alls =(

Blev tårögd när jag läste texten, även fast det inte handlade om mig och Mani så kunde jag inte låta bli att påminnas om det, tycker otroligt synd om dig som måste vara med om det här.

Vissa förhållanden är svårare än andra att komma över.. Det verkar som att du inte kommer komma över Carre någonsin, och jag kommer heller aldrig komma över Mani.

Hoppas du mår bättre snart iallafall! <3

2009-10-19 @ 00:39:20
URL: http://froolf.blogg.se/
Postat av: 7.

@Frida, Herre gud spelar det någon som helst jävla roll vem det var som gjorde slut? Att ni inte är något vidare vänner tycker jag att ni kan fortsätta med då du ens har mage att fråga från ingenstans om vem det var som avslutade deras relation. Utan att vara ha någon inblick i det hela eller bakgrundsfakta.. Sedan din räddning med att du finns här för henne trots att ni inte är så "tajta" är pinsam. Väx upp och kom sedan tillbaka när du mognat. Att du är i samma situation är du inte alls.. Skillnaden på dig och Isabell är att hon vet vad kärlek är och vad älskar är för henne.. Det gör inte du.. I dina inlägg i din blogg tror du att man klipper med någon genom att radera bilder? Hur omoget och korkat låter inte det? "Gud vad skall mina nya pojkvänner säga om det??" Du skriver att efter en dag att du tagit det hela bättre än vad du trott, tog det en dag att komma över en kärlek? Nej, du var nog bara förälskad och har ingen aning om vad kärlek innebär.



Till dig Isabell har du ändrat hela min bild utav dig.. Jag tycker du skall göra allt för att försöka få tillbaka honom, om han inte tar emot dig. Då har du gjort ditt och bollen är i hans händer.

2009-10-19 @ 09:17:29
Postat av: Felicia

Kärlek är underbart men samtidigt inte ;(

2009-10-19 @ 13:40:57
URL: http://felicianeveelius.blogg.se/
Postat av: hella

Tack för din kommentar. Vad fint inlägg du har skrivit. Tänker på dig

2009-10-19 @ 15:21:10
URL: http://mydamlife.blogg.se/
Postat av: ..

men "7" din jävla idiot, det var inte ens samma frida som skrev, sjuka jävel läs lite noggrannare nästa gång

2009-10-19 @ 23:14:20
Postat av: 7.

@.., att du skall börja kalla mig en sjuk jävel visar vilken nivå på mognadsgraden du ligger på.. Den första delen av mitt inlägg var riktat mot den första Frida som frågade vem som hade gjort slut, den andra delen handlade om Frida nummer två som skriver att hon känner igen sig i det Isabell går igenom.



Och nej åter igen är det du som behöver läsa lite noggrannare angående delen att växa upp och mogna.. Det verkar inte ha gått igenom med tanke på ditt senaste inlägg. Jag för gärna en diskussion med dig om du klarar av att hålla det till en saklig och mognad en..



Gör om gör rätt!..

2009-10-20 @ 07:46:47
Postat av: 7.

@.., att du skall börja kalla mig en sjuk jävel visar vilken nivå på mognadsgraden du ligger på.. Den första delen av mitt inlägg var riktat mot den första Frida som frågade vem som hade gjort slut, den andra delen handlade om Frida nummer två som skriver att hon känner igen sig i det Isabell går igenom.



Och nej åter igen är det du som behöver läsa lite noggrannare angående delen att växa upp och mogna.. Det verkar inte ha gått igenom med tanke på ditt senaste inlägg. Jag för gärna en diskussion med dig om du klarar av att hålla det till en saklig och mognad en..



Gör om gör rätt!..

2009-10-20 @ 07:47:36
Postat av: hastingsmoa

det känns ledsamt att det ska behöva vara såhär, men glöm inte att du är stark! på ett eller annat sätt löser det sig alltid och du.. förlorar man något brukar man oftast vinna något annat. ta en dag i taget, kramkram <3

2009-10-20 @ 18:45:14
Postat av: hastingsmoa

det känns ledsamt att det ska vara på det här viset, men glöm inte att du är stark tjejen! det kommer ta tid, men på ett eller annat sätt löser sig det mesta. och du, förlorar man nån sak, så vinner man något annat. ta en dag i taget, så fixar det sig. kramkram <33

2009-10-20 @ 18:50:07

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0