Är man van vid att knulla ofta... då blir det såhär


Jag brukar aldrig avslöja några personliga grejer när det kommer till sex, eftersom jag då oftast också måste avslöja lite om personen jag hade sex med. Och tillskillnad från många tjejer är jag inte sådär brutal som klarar av att skriva ut på internet något i stil med:
"I förrgår hade jag sex med en kille som jag träffade för första gången. Karl Karslsson och fy helvete vad liten han hade. Och inte var an ett dugg bra i sängen heller. Rörde sej som en jävla sengångare i sidled. Vilken jävla tur att han inte hade stor för då hade det väl känts rent utsagt obehagligt, men eftersom att det var som att ha ett tomt lillfinger i sej gjorde det ju inte så mycket. Faktum är att jag har inte haft så mycket tid att tänka på annat som under dom 3 minuterna jag hade sex med honom"...

Underhållande för alla utom stackars Karl Karlsson.
Observera mitt namnval.. Haha nu kan i alla fall ingen känna sej utpekad.  

Så okej, men jag börjar bli lite trött på att jag har fått ett antal frågor om vilja ställningar jag har testat av dom jag tipsade om. Mitt svar på frågan är: Jag har haft ett förhållande i fört sex månader för att sen en vecka efter förhållandets slut träffa en ny kille och på ett och ett halvt år med honom, vill säga sammanlagt 2 år hinner man göra en del. Tänk själv för fan.

Hittade i alla fan denna utmärkta bild för att bli lite mer personlig även när man kommer till sex.


Känsliga läsare bör inte läsa följande text, pallar inte med jobbiga kommentarer så gör det lätt för dej själv och läs inte. Hela skiten är baserad på humor och klarar du inte av det så läs inte alls. Du kommer ändå bara få narrande svar om du skriver en idiotisk kommentar

                        

Min mus dras till den där sköna, goda, stora och som dessutom räcker länge. Men fy fan ibland kan det vara riktigt jpbbigt att komma åt det och då får man kämpa för att få det. Musen slickar sej runt munnen och blir helt blöt, men helvete vill man ha det bästa får man kämpa länge och ibland slutar inte musen att slicka sej runt munnen, eftersom den ser den där härliga stora framför sej.
Tillslut tar man till en smart metod för att tillslut lyckas. Snart är det min tur också.



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Johan

Skriver några söta rader då lite för sent på natten .. Har i alla fall kollat allt möjligt på den här sidan, men kunde inte låta bli att kommentera den lilla liknelsen ovan: så smart och rolig! =D

2010-10-03 @ 01:39:52
URL: http://j0m0.soclog.se
Postat av: Anonym

- haha omg!

2010-10-03 @ 01:59:39
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: essieEssie

hahah omg vill jättegärna berätta en historia min kompis vad hon gjorde när hon var yngre.



hennes mamma höll på att laga mat och hon ville sitta vid datorn men hon måste röra på datamusen för att den skulle starta och såhär gick konversationen mellan henne och hennes mamma:

- Mamma! hur ska jag starta på datorn.

- rör på musen.

-men det går inte

jo du måste röra på musen

- Det går inte kom!

-ok

så hennes mamma kommer in till rummet och så

ser hon hennes dotte sitta och gnida sin fitta ahhahahah garvade sönder mig då jag läste det

2011-02-23 @ 00:14:41
URL: http://esmeraldakampakol.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0