Stuumpans knep för ett perfekt sexliv

Ni som har läst min blogg ett tag vet kanske att jag har haft två längre förhållanden. Och jag ska erkänna att i båda förhållandena hade jag ett oerhört bra sexliv. Skönt, underhållande och jävligt minnesvärt på en och samma gång. Frågan är; vad gör då jag som gör att det blir så bra? Man är ju två som gör det bra men eftersom jag inte kan skriva vad han gör får jag skriva vad jag gör


1. Variera- Ställningar, dominant, smek och kyssar. Variera allt. Har man ett förhållande i ett antal år och knullar en gång per dag är det lätt att det blir jävligt tråkigt tillslut. VARIERA MERA!

2. Våga testa nya grejer- Jag ska erkänna, jag hatar att rida. Jepp, inte alls min grej. Men han gillar det ju oavsett hur jag gör så våga testa. Så länge det är skönt är det bara testa på

3. Lär känna varandras kroppar- En tjej med komplex = en jävligt osexig tjej. Om han kan dej innan- och utantill finns det inte längre något att skämmas för. Come on, killen vet att att dina bröst i princip är obefintliga, eller han vet att din mage bildar 10 veck när du sitter ner. Men han har ju uppenbarligen sex med dej eller hur? Ramlade poletten ner nu? Har han sex med dej är det något han finner attraktivt hos dej, men en osäker tjej är nog det minst attraktiva en kille kan stöta på under livets långa gång.

4. Lär honom- Okej du gillar inte när han kallar sej "your daddy", faktum är att du riktigt äcklas av det. Vad sägs om att säga det? Det är väl inte precis så att han ger dej en fet käftsmäll för att du snällt ber honom att sluta jämföra sej med din pappa. Eller tvärt om kanske du vill att han ska tagga till sej lite och ta för sej mer. Herregud, ska du tillbringa ett antal timmar om dagen med honom i sängen får du fan ta och läxa upp killen lite. Jag vet att alla hatar att tänka på det, men tjejer han hade sex med innan gillar antagligen inte samma saker som du.

5. Sluta spela- För i helvete brudar sluta fejka orgasm. Vem blir lycklig av det? Killen har ändå glömt allting strax efter att han har tvättat kuken. Okej han minns väl lite grann, men helt ärligt, om du kommer njuter han av att se dej göra det men nästa kväll vill han ju se det igen. Killar får ju aldrig nog. - "Kom du?" Brudar svara ärligt istället, lär honom hur han får dej att komma istället för att ljuga, det blir jobbigt i längden.

6. Ta reda på vad han gillar- Oralsex är ett bra exempel. Du har suger av kille A, en vecka senare suger du av kille B. Hur stor är chansen att dom vill att du suger exakt likadant? Försök läsa av killens reaktion. I bästa fall suger du av din pojkvän då kan du ju lära dej under förhållandets gång, men ett one night stand är inte så mycket att lära sej av. The point is, alla killar gillar inte samma sak. Kolla hur han reagerar, och kom ihåg! Stöna är inte samma sak som att man gillar det. Tänk på det grabbar!

7. Överraska honom- Jag älskar att bli överraskad, gör du? Det gör dom också. Tänk er tjejer att komma hem och killen har gjort något riktigt romantiskt. Kanske ligger det rosenblad i sängen och han har tänkt ut exakt hur han ska ta er. Det är samma sak för killar. Tro mej, det kan resa sej jävligt snabbt mellan benen på dom bara man köper lite nya undrkläder. Hej och hå vad vi kan få dom hårda om vi gör liiite mer än så. Think about it.

8. Ha kul också- Sex är bara sex för fan. Visst jävligt känslosamt, men ibland känner i alla fall jag för att ha lite kul också. Och det kan jag säga att det har jag haft! Resultatet av mitt "roliga" har i och för sej varit att han har slaknat men ändå. Tänk er själv att man har en hyfsat skön omgång och plötsligt så händer det något kul, eller så kommer man på något kul och börjar skratta. Istället för att fortsätta ligger man bredvid varandra och bara skrattar tillsammans. Jag vet att det låter weird men det det är en förjävla skön känsla. Kärlek och humor i ett.

9. Dirtytalk- Det går i alla fall hem för mej... eller tja, dirtytalk har lett till att killen kommer snabbare men skönare!  Alla killar gillar inte dirtytalk så man kanske ska vara lite försiktig i början. Men det är ju samma sak som med allting, att stöna, att suga, att rida, att , att , att. Det är ett jävla problem det där att det är så jävla olika med alla människor, men satmtidigt är det ju spännande också. Men sex där båda är helt tysta är ju så jävla tråkigt. En kille som stönar, säger saker , berättar hur skönt det är, kallar en saker, det är hett som fan. En kille som bara kör sin grej, kommer och somnar känns oseriös. Gå in för det. Ju mer man lever sej in desto skönare är det1

10. Lek- Handbojor, piskor, latex, spel, massageoljor, grädde, choklad, jordgubbar, glidmedel med smak, dildo, you name it.- Sex kan fortfarande bli långtåkigt. Lek i sängen är nog dom bästa lekarna som finns. Och helvete vad hett det är. Köp ett par handbojor, lås fast killen och reta honom tills han inte vet vart han ska ta vägen. När han väl kommer loss... om han kommer loss kommer han få dej att önska att du aldrig blev född. Det där har jag erfarenheter av serru.

Om det inte hjälpte speciellt mycket hoppas jag i alla fall att det var en hyfsat underhållande läsning



- Glöm inte att ha kul i sängen!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Tiffiny

This blog was... how do I say it? Relevant!

! Finally I have found something which helped me. Many thanks!

2013-01-13 @ 20:22:26
URL: http://www.goosetacos.com

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0