Min natt är planerad

Nu ska jag koka massa te och hälla upp i en stooor kopp. Sen ska jag kolla på en film och rensa allt skit ur datorn. Yes, den är full igen. Fattar ni hur mycket jag har har i den här grejen?! Helt sjukt. Bara antalet låtar är omöjligt att räkna. Och sen har vi alla bilder...

Såhär der det till exempel ut i en av mina mappar:

Där samlar jag alla mina bilder som jag tar med kameran. Jag har dock inte orkat sortera på länge så en hel del finns inte ens i den här mappen.

Såhär ser det ut när man går in bland mina bilder



Ytterligare 149 objekt, mest mappar. Jag önskar att det här kunde vara allt. Tyvärr är det väl bara ca. en hundradel av allt jag har i min lap så... nu vet ni vad jag ska göra resten av den här natten.

Btw, älskar mitt rubrikval på det här inlägget. Önskar dock att det kunde ha med något lite mysigare att göra. Fan man läser rubriken och hoppas på att det ska handla om sex... och så handlar det om en jävla massa mappar. Usch nu blir jag deppig här. Min säng är tom i natt och här sitter jag och skriver om sex Mycket dålig kod

Vi hörs imorgon igen.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0