Luftslottet som sprängdes

Ikväll blir det att se premiären av Luftslottet som sprängdes. Gud vad jag har längtat! Eller egentligen har jag nog inte det för det var ju inte precis evigheter sen man såg Flickan som lekte med elden. Men jag kan ärligt säga att jag är riktigt lycklig att jag fick en biljett ikväll!

Nu kommer ni antagligen tycka att jag är jävligt konstig men jag ska faktiskt gå själv. Lugn lugn jag har en förklaring. Den är kanske inte helt genialisk eller speciellt logisk men det är en förklaring  
Carre, ni vet. ... Ni vet Carre... eller har ni glömt honom?
Eh skit samma. Vi såg i alla fall 1:an tillsammans och när vi hade sett den hände inte så mycket mer. Sen kom 2:an och då sa jag åt honom att han var tvungen att se den med mej för jag kunde ju inte se 1:an med honom och sen gå på 2:an med någon annan. Efter det gjorde jag ett litet promise, att se 3:an antingen med honom eller ensam. Here we go..
Jag har mina halvskumma traditioner för mej och här är en av dom. Vill ni veta vem Carre är så kan ni spana in kategorin; stuumpans kärlek. Då kanske ni får några svar på det här.
Ikväll ska jag i alla fall gå på premiären ensam. Vem vet det kanske blir riktigt mysigt.
Jag har i alla fall sett till att sitta lite för mej själv. Jag har ingen lust att hamna mitt emellan 2 nykära par som sitter och slaskar käft hela jävla filmen.

To night's gonna be a good night

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: nikolai

var den inte dålig? enligt vk så ska den ju va i starten (45första minuterna) vara väldigt seg. :P

2009-11-28 @ 20:59:00
URL: http://lashnoblom.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0