Hope, trust and so on

Nej nu tänkte jag nog ta och gå och lägga mej. Det blev ingen film. Jag satt och kollade på kläder på internet istället. Men det var minst lika underhållande

Kul att se att min statisitk ökar också. Den ökar just nu med en besökare om dagen. Så du som är ny idag, välkommen. Undrar vem som blir den nya imorgon  .

Ikväll kommer jag i alla fall gå och lägga mej med ett leende på läpparna. Jag har nämnligen precis beställt hem en hel del grejer för att kunna göra egna smycken. Det började ju redan på dagis, som föräldrar gillar att säga. Haha.
Nej men minns ni dom där fula armbanden man gjorde på dagis? Jag har fortfarande kvar några. Fruktansvärt fula och inte hade man en enda tanke på att matcha något heller. Men det var ju det som var det charmiga i det hela. Varje år när föräldrarna fyllde år fick dom varsitt armband där, men man såg aldrig någon av dom ha det på sej. Såhär 10 år senare kan jag ibland gå upp på vinden eller öggna något förråd någonstans i huset. Då dyker dom jävlarna upp, tillsammans med ett kilo damm. Så mycket tyckte mina föräldrar om att få presenter av mej.

Nu tänkte jag i alla fall göra ett försök att tillverka några egna smycken. Vet inte riktigt hur det kommer gå, men nu när jag har beställt hem hur mycket som helst måste jag ju i alla fall göra ett försök. Tänkte att det kunde vara bra att ha något att göra deppiga hemmakvällar när man inte vill spama kompisar.

Jag har bland annat beställt några sånna här:

Klicka för att visa Megabild! REA - Nr 26, Affirmation ring, Love, 1 st

Tycker att dom är så himla fina. Speciellt hope gillar jag. Det är ett starkt ord för mej. Trust också. Hope och trust, det bygger mej på något sätt. Så några av dessa har jag beställt. Det finns ju att köpa färdiga halsband men jag är sån galen shoppingälskare så det svider att lägga 500 spänn på ett halsband. Så jag gör ett eget istället. Billigare, men förmodligen inte lika fint. Eh what the fuck. Who cares.

Godnatt på er. Gå och lägg er nu för fan

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: nikolai

jag kan göra det idag. Och ska jag lägga upp på bloggen så du ser hur elefanten är osv? Eller ska jag skicka de direkt när de är klart så du får mer iver och se de?

Om jag gör de idag så är de nog klart idag. ;)

2009-11-06 @ 12:42:55
URL: http://lashnoblom.blogg.se/
Postat av: nikolai

så jag ska bara skicka in en bild på elefanten och inte smycket?

skriver då senare när de är fixat. :D

2009-11-06 @ 14:52:03
URL: http://lashnoblom.blogg.se/
Postat av: leah

Sv: Det är en annan variant av missionären :)

2009-11-06 @ 15:05:50
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: leah

Du borde väl skriva källa också på vad du tar ställningarna ifrån? www.girltalk.se , hmm ska kanske också börja ta från andra sidor? Tycker du borde skriva källa.

2009-11-06 @ 15:11:02
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: leah

Glömde tilläga: Ska jag tipsa om sexställningar till mina läsare så ska jag tipsa de till girltalk.se :)

2009-11-06 @ 15:11:33
URL: http://leahstankar.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0