Godnatt

Jag funderar på att sova. Jag ska ju upp tidigt imorgon... jusste det hade jag glömt, jag går ju i skolan.

Herregud jag vet inte riktigt vart jag har mej själv just nu. Och inte har jag läst svenskan heller, eh fan det gör jag på bussen imorgon.
Hittills denna härliga vecka har jag bara lyckats med en sak, att prestera IG i precis allting jag har gjort. Det känns verkligen bra. Nåja nu behöver jag ju i alla fall inte göra något riktigt stort för att känna att jag är duktig. Jag menar om man bara har gjort allting riktigt dåligt den senaste tiden behöver man ju inte göra världen grej för att göra något ganska bra.  Jag kom på något smart nu va? Bäst jag frågar Roya om den saken.

 

Jag tänkte i alla fall säga godnatt här nu.. och sen går jag väl och lägger mej om en timme eller något, vet inte vad det är med mej nuför tiden. En kariär som stålkvinna kanske skulle passa mej ...

 

Nej fan godnatt bloggen


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Paula

Roligt att man kan bidra till att någon får sig ett gott skratt iallafall, haha:) Men varför deppig? Låter som kärleksproblem.

2009-11-12 @ 01:41:50
URL: http://shefabulous.se
Postat av: Tess

Oj, tack så mycket :) Det värmer verkligen jättemycket! Jag blev nästan lite chockad över din kommentar, jag blir så himla glad när någon faktiskt sätter sig ner och skriver en så snäll kommentar utan att "vara tvungen". Tack så jättemycket sötnos! <3

2009-11-12 @ 09:17:37
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Classy

Ja domhar ju sjukt snygga kläder! :) Jag beställde den där klänningen på bilden, dock så va den slut på lager så jag vet faktistk inte hur kläderna sitter på en själv. Menar det är ju inte konstigt att de sitter bra på deras modeller, kolla deras kroppar liksom, haha!

Allt bra annars?

2009-11-12 @ 12:29:19
URL: http://nathaliesjobeck.blogg.se/
Postat av: Anonym

Söt godnatt bild, haha! <3

2009-11-12 @ 17:14:22
URL: http://hildavsfanny.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0