Även om jag ibland hatar mej själv, är det dej jag tycker synd om

Jag kan också tycka att livet är skit. Jag kan också vilja lägga mej ner, somna, för att aldrig mer vakna.

Det finns dagar då man tycker synd om sej själv, vad är felet med det då? Världen är full av människor som inte bryr sej, människor som ljuger och människor som sviker när man minst anar det. Den enda personen man alltid kan lita på och som alltid finns där är en själv. Varför är det fel att berömma sej själv? Varför är det fel att trösta sej själv?

Det är inte fel, det är bara idiotiska människor som har lagt fram en idiotisk åsikt om att det skulle vara fel att tycka synd om sej själv. Men det är okej att vara deppig, det är okej att ha dåliga dagar och det är okej att vilja låsa in sej och bara vara för sej själv vissa dagar.

Alla människor faller någon gång, det viktigaste är inte anledningen eller vem som finns där för att hjälpa en upp. Det viktigaste är att man reser sej igen.

Jag kan känna att det finns vissa dagar då jag önskar att det vore smärtfritt att ta livet av sej, att man skulle kunna få folk att glömma en så man inte får människor att gråta floder för att man själv inte orkade med livet. Det finns dagar då jag i min ensamhet funderar över vilket av alla val jag ska välja, jag kan ju bara döda mej själv en gång.

Men även om jag ibland har dessa tankar och även om jag ibland är nära på att göra dessa tankar till verklighet tycker jag fortfarande inte att det är synd om mej. Det finns så mycket människor ute i världen som mår dåligt. Det finns säkert lika många som planerar ett självmord dagligen. Jag tycker att det är hemskt.

Fortfarande kan jag ibland känna mej värdelös och inte se meningen med livet, men det är fortfarande dej jag tycker mest synd om. Du som är så osäker i dej själv, som inte vet vem du är. Du som tror så högt om dej själv och ständigt skryter om vad du har men egentligen har du ingenting. Du som prioriterar fel och aldrig slutar ångra dej. Du som tror att du har miljoner vänner men ändå känner du dej ensam. Du som fick dina drömmar krossade på grund av någon annans egoism.

En vinnare är inte den som har flest vänner, eller som alltid lyckas le. En vinnare är den som faller i motvind, vågar erkänna det men ställer sej upp när solen kommer fram igen. En vinnare är den som tar sej igenom allt och inte behöver känna att den ångrar något, den behöver inte leva på att briljera och den behöver aldrig låtsas att den har saker den inte har. En vinnare är den som står för vad den är och skakar på huvudet åt alla dessa robotar. En vinnare är den som aldrig slutar se framåt, som faller men alltid ställer sej upp igen.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emmelist

Hej!



Jag vet faktiskt inte vart jag köpt den...tror det var glitter faktiskt :D



Så kolla där!

2009-11-10 @ 00:15:42
URL: http://emmelist.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0