Älskade härliga fredag

Hej och godmorgon
Jag vaknade för ungefär en timme sen och sen dess har jag tagit ner rena kläder från strecket och hängt i mina numera överfulla garderober.
Jag ska strax gå och göra något åt det. Det låter som att jag skryter, men herregud vilken brud har inte fulla garderober nuför tiden.

Just nu är jag i alla fall på jättebra humör. Jag har precis beställt hem två jackor och ett par skor.  Om allt går som det ska har jag fått hem dom inom 2 veckor   Tänker inte avslöja mer än det. Ni får se bilder om 2 veckor

Ikväll ska jag kanske på bio också. Yes, jag är frisk efter min dödliga sjukdom. Jag trodde faktiskt att jag skulle dö ett tag. Skitäckligt.
Jag låg i sängen och kunde inte komma upp, det värkte i kroppen och lungorna kändes som ett ton tunga. Otroligt läskig känsla egentligen. När jag väl kom upp värkte kroppen ännu mer så det enda jag kunde göra var att gå och lägga mej igen.

Idag mår jag prima, så jag funderar på att åka till gymmet om några timmar  Sen, som sagt, kanske det blir bio ikväll. Hoppas det. I sånna fall blir det att se 2012

Hur gick det med mitt rensande av C-disken i natt då?
Jo, jag kom i säng halv 4 i morse och då hade jag fortfarande 0% ledigt utrymme på disken. Känns som en riktig seger .

image247

Stuumpan right now. Perhaps not that blonde, but probably that happy


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0