tjejer ni är perfekta precis som ni är! Läs det här

Jusste, Idag blev jag kallad "jävla svenska fitta" när jag var på väg hem.
Haha vad konstigt det ser ut att jag bara kläcker ur mej det men det roliga med det här är att jag kom på mej själv med att tänka på något bra sen efter det.
*Fan vad korkat allt det här låter när man läser det högt, "jag kom på mej själv med att tänka på något bra efter att jag hade blivit kallad jävla svenska fitta"*

Jag gör det lättare, jag berättar hur det var =).  När jag var på väg hem sötte jag på några invandrarkillar som kom cyklande rakt emot mej. På den första cykeln satt en kille som jag såg redan innan dom kom emot mej och jag hörde att han sa något om mej. Sen kom dom emot mej och han frågade vad jag hette och vart jag skulle och verkade jääääättetrevlig. Jag gick bara vidare och jag hade inte kommit långt när jag hörde ord som: "sexig", "fett fin" och "snygg" skrikandes bakom mej. Och blandat med det där skrek hans ena killkompis "jälva svenska fitta".

Jag brydde mej inte över huvud taget utan gick bara vidare och sen efter några minuter kom jag på mej själv med att räkna hur mycket min outfit var värd och hur mycket mitt smink hade kostat. Jag tänkte på det där med sexig. Jag påsår inte alls att jag tycker att jag är sexig nu för det är inte det relevanta för ämnet, utan det jag kom att tänka på var att ordet sexig oftast förknippas med fettsugning och gigantiska bröst, det vill säga plastikopperationer för flera tusentals kronor. Och det jag då kom fram till med allt det här var hur jävla fel allt det där är . Det behöver inte vara dyrt att vara sexig. Inte enligt min och flera andras meningar. Men vissa verkr tro det ändå. Speciellt tjejer och det oroar mej grymt.

När vissa killar säger att den sexigaste tjejen är hon som kan gå osminkad på stan, eller att den sexigaste tjejen är hon som kan bjuda på sej själv, som skrattar och kan bete sej, kanske köper sina kläder på H&M men what the fuck.
Så många anser att det sexigaste är det som är äkta. Så tjejer vad i helvete håller ni på med?
Försora inte brösten för dom ser ändå förjävliga ut när ni är 40.
Dra inte i huden hit och dit, använd inte 1000 kg smink, för äkta människor kommer inte älska er mer.
Så ser jag på det i alla fall.

Killar som aldrig slutar att begära av oss tjejer är inte ett skit värda. Kolla på vad dom själva gör!! Ett fåtal orkar ta sej iväg till gymmet en tisdag kväll någongång ibland, resten föredrar att sitta hemma med en bärs och käka ostbågar.
Bara några få procent orkar raka bort allt äckligt hår på magen, resten låter det växa som ogräs. Vissa killar vet inte ens vad deodorant betyder. Dom flesta tjänar mer än oss tjejer, vi lägger pengar på smink, skor, kläder och utseende i alla former.... vad lägger dom sina pengar på, eftersom så många inte har gått till frissan på flera år, går med smutsiga kläder och trasiga skor.
Men herregud. Detta är dagens män, inte alla, men ganska många. Vi tar dom för vad dom är, nu är det dags för dom att sluta se alla tjejer och kvinnor och fan och hans moster som playboy bunnys. För det är vi inte, inte ens alla dessa tjejer som jobba för playboy är perfekta playboy bunnys. Nej för deras jävla bilder och redigerade så in i helvete.

Allt detta fina kom jag fram till, hur jävla lätt det är att vara sexig.
En äkta man älskar en kvinna för den hon är inte för den hon ser ut att vara.
Tänk på det brudar, ni är perfekta precis som ni är

Kramar







Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Sara

Fan vad bra skrivet och det stämmer ju oxå!

2009-03-28 @ 18:25:23
Postat av: Anonym

det är väl inte så konstigt att vissa män som känar riktigt bra ser förjävliga ut om dom måste alltid ge bort var enda krona för ni kvinnor är ju aldrig nöjda måsta bara sösa slösa o slösa!!!!!!!på sånt onödigt som smik o shit o tusen par skor som ni ändå aldrig använder men nej måste ha nya lr kläder som ni har så mycket av att garderobs dörren håller på spricka. o ändå knäller ni att ni har inget att sätta på er!!!!

2009-03-28 @ 18:39:43
Postat av: issa

Anonym: Oj oj oj, härlig syn du har på kvinnan du. Så du anser att det skulle vara tjejers fel att så många killar går runt som riktigt sluskiga typer. I sånna fall undrar jag vad det är för fel på killar, för vi människor föds ju normalt med något som kallas talförmåga, så vad är problemet med att öppna käften och säga:

- Hörru, vill du ha alla dessa kläder får du köpa dom själv.

Och sen tvekar jag starkt på att alla era pengar skulle gå på tjejer. Möjligtvis går dom till att se tjejer klä av sej kläer, men jävligt sällan tror jag att ni spenderar flera tusen på att köpa kläder till tjejer.

Men för all del, jag diskriminerade aldrig mannen, jag snarare ifrågasatte synen på kvinnan, men det framstår ju tydligt här att du inte håller med, antar att du är en människa med en kuk mellan benen.

2009-03-28 @ 18:49:49
URL: http://stuumpan.blogg.se/
Postat av: Carola

Gaaah vilka leskiga killar. Sådär beter man sig ju bara inte. Tur att dom inte försökte våldta sig på dig. Man vet ju aldrig vart gränsen går när dom beter sig så där illa. Killar med det beteendet borde låsas in och behandlas innan dom har chansen att begå psykopatiska snevridna brott.



Håller helt med dig om att operationer och utseedne fixeringen är helt galen dig! Och jag tror att vi bryr oss mer än vad killarna gör, Jag tror att vi tjejer konkurrerar mer med varandra än om killarnas uppmärksamhet. ÄKTA är alltid vackrats. Som du skrev så finns det INGEN anledning att operera om sig. Man är bra precis som man är!!! Kram

2009-03-28 @ 20:14:10
URL: http://smooaa.blogg.se/
Postat av: Carola

Är det okej om jag länkar din blogg till min i ett inlägg!? Tycker att det var bra skrivet om det där med att killar inte bryr sig och att varför ska vi göra det? Ja allt var bra skrivet... Tycker att det var viktigt och intelligent/klokt, tycker att fler har nytt av att läsa det. Massa kramar

2009-03-28 @ 20:16:49
URL: http://smooaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tycker det känns lite gammalt att skylla på killarna/männen för att vi sminkar oss, skönhetsopererar oss osv..



Smink och kläder är ett stort intresse hos många!

Jag sminkar mej väääldigt sällan, och kläder har jag tröttnat på att köpa, för jag har inte intresset.

Men jag ser inte ut som en lurk för det.

Jag försöker verkligen inte se snygg ut för någon annan, det går aldrig att jämföra sig.



Visst jämför sej oändligt många med varandra, men som jag skrev, det är väl ett intresse? Vad är felet med det?



Äh, jag tycker alla får göra som de vill. Bara det inte blir till något farligt som ätstörningar.



Men jag ratar inte de som tycker tvärtom, som du, för det.

Tycker bara det är uttjatat att vi kvinnor och tjejer inte behöver smink å bla bla bla.. är väl inget fel att känna sej snygg, och gör man det i smink, no problem!

2009-03-29 @ 12:04:24
Postat av: issa

Anonym: Jag kan hålla med i mycket det du säger, mycket har med intresse att göra. Men det är det utöver intresset jag syftar på just nu. Jag tror att mycket har med ålder att göra, med vissa undantag förstås. Om du har följt min blogg en längre tid vet du nog att jag var mobbad större delen av högstadiet. Varför jag var det berodde tydligen på att jag var tjock och för ful. I 7:an kom en kille och sa att jag borde noppa ögonbrynen, för att jag hade missat det en dag. Och sånt där förföljer en speciellt på högstaidet.



Jag skyller verkligen inte på killar, jag säger bara att världen har blivit helt fucked up och att det är dags att någon sätter stopp för all fixering av utseende. Och min personliga åsikt är att det tyvärr är killar / män som driver på allt vad plastikoperationer heter, för vilken tjej förstorar brösten för att andra tjejer ska uppskatta det?! Nej det är självklart för att få uppskattning hos män. Och tjejer gör det av en anledning. Män klagar ofta på att tjejer har för små bröst. Inte alla men nog har man hört det några gånger för mycket.



Jag skrotar inte dina och alla andras åsikter, jag bara framhäver min egen, sen är det upp till dej och alla andra om ni ska missuppfatta grovt eller ta det på allvar, läsa igenom allt en gång till och försöka förstå mitt budskap

2009-03-29 @ 15:34:03
URL: http://stuumpan.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0