Ma igatsen sind nii kuradi palju

Idag var det en hemsk dag...

Den började med att jag i morse vaknade 05.03 av att Carres mamma kom in i rummet för att väcka Carre. Jag somnade om och nästa gång jag vaknade var klockan 05.14. Carre flög upp ur sängen och började klä på sej och borsta tänderna. Sen satt han och kramade mej i säkert 10 minuter.
Efter det åkte dom iväg....

Ni som har läst min blogg dom senaste dagarna fattar vad det handlar om. Carre har nu åkt iväg till Estland och det vore en fet lögn att säga att jag varken saknar honom eller tänker på honom, för ärligt talat är det nog just det jag har gjort mest den här dagen.

När Carre hade åkt kom det några tårar. Det var nog egentligen inte för att han var borta, utan mer för rädslan av hur allt kommer vara när han kommer tillbaka.
När jag säger hur länge han ska vara borta kommer ni att skratta, det är jag säker på.

Men har någon av er där ute varit ifrån den personen ni verkligen älskar en hel sommar? Har ni upplevt en sommar tillsammans med den ni älskar, och tänker ni fortfarande på hur underbar den var? Har ni precis insett att ni kommer få vänta ett helt år till på att KANSKE få en sån sommar till? Har ni känt känslan av att personen ni älskar kanske kommer hem med dåliga nyheter, eller kanske kommer personen ni älskar inte hem alls. Har ni tänkt på allt som kan hända och att ni då aldrig fick säga hej då på riktigt.

I morse tänkte jag så: "Tänk om det är sista gången jag ligger i den här sängen". Jag gick ut på balkongen och tänkte: "Tänk om det är sista gången jag sitter på den här balkongen".

Som ni förstår saknar jag honom otroligt mycket och jag vill bara att han ska komma hem nu!! Jag gillar inte att ha min älskling på vift såhär. Vad som helst kan hända en liten plutt i en stor farlig värld.



Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Fan vilken fin bild

2009-06-07 @ 01:51:13
Postat av: Madddy

fin bild. Jag vet precis vad du menar :(

2009-06-09 @ 15:49:19
URL: http://madddys.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0