Sisela Kyle i K5

Svaren är publicerade, och innan jag hann skriva nästa inlägg kom Carre och ville ta en promenad.
Jag fick dissa bloggen en stund och gå ut och gå lite med honom.
Nu ska jag i alla fall slänga in det snabbt innan vi går och lägger oss här.

Det ska väl handla lite om idag då.
Jag hade en rätt weird dag idag. Kom till skolan och gjorde mitt muntliga nationella test i engelska, sen hade vi en meningslös geografilektion som bestod av rast mesta dels. Efter det hade vi klassråd i 20 minuter, då fläskade vi i oss rulltårta och kakor och eftersom mer än halva klassen var borta fick alla extra mycket.
Sen käkade vi luch och sen slutade vi.

Innan jag åkte hem strosade jag runt lite i Vällingby centrum.
När jag är inne i K5 stöter jag på ingen mindre än Sisela Kyle.. eller jag stöter väl inte på henne men jag kommer in springande mitt i en inspelning där hon medverkade.

Diskret som jag är tog jag ett antal smygfoton som jag har suttit och redigerat ett tag nu.
Dom är inte så bra, eftersom dom är tagna med min mobilkamera och det är ju lite si och så med dom. Men man ser lite av bilderna i alla fall ;)



Här har vi då självaste Sisela, direkt efter en avbruden scen, som för övrigt spelades om och om igen ungefär 7 gånger under tiden som jag stod där. Sisela var hur som helst grymt upp- piffad. Högklackat, som man ser på bilden, kort kjol med någon tight vit klänning över, en riktigt pampig frisyr med en stor blomma på ena sidan och nog har hon idag rekordet på mängd rouge i ansiktet. Har aldrig någonsin sett någon med mer rouge.
Precis till höger om henne kan man se regissören lite också.



Innan nästa tagning fyller dom på med ännu mer smink! Sisela passar också på att under pausen byta från högklackat till ett par mysiga rosa tofflor



Sen var det dags för nästa tagning då. Lägg märke till att Sisela fortfarande står med sina rosa tofflor. Hon verkar helt ha glömt bort att pumpsen har en speciell funktion i den här scenen. Hur som helst fick jag en skymt av att hon ramlar och har sej. Hela skiten verkar rätt flummig om jag ska vara ärlig. Hon får världens jävla stöt av den där vita bänken också... bänken, herregud jag är för trött för att komma ihåg vad det egentligen heter.



Vid nästa bryt passar regissören på att byta några ord med Sisela, från mitt håll ser det inte ens ut som att han nämner något om tofflorna. Strax därefter lutar sej Sisela tillbaka och sms:ar lite.
Självklart, som den lilla mini-paparazzin jag är, har jag bild på det. Men nu har jag valt att bara lägga ut ett fåtal av alla bilder jag tog.


Varför ? Haha bara en jävligt kul grej

Godnatt

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0