Dagens shopping

Hej

Vet ni vad? Nu skiter jag i att lapen är trasig och bloggar så gott det går. Jag har ju ändå en dator till här i huset. Den fungerar men har tyvärr inte photoshop så vill jag mixtra med mina bilder blir det något så värdelöst som Picasa.

Idag har det i alla fall varit en lång dag med en hel del farande fram och tillbaka. Jag väcktes i morse av något jävla alarm på min ena mobil, då var klockan 7.00 prick. Jag somnade om och en timme senare var det upp och hoppa igen.
väg och direkt efter det åkte jag till Solna och käkade lunch på taco bar med Sara och hennes mamma.

Efter det kommer vi tilldet intressanta, SHOPPING! Det är typ första gången jag hoppar i Sverige på hela sommaren! Känns helt sjukt.

Efter några timmar i Solna med Sara åkte vi till Brommaplan. På bussen satt en snubbe och snackade med mej hela resan. Tycker ibland att det där är lite jobigt för när någon helt random snackar med en om totalt ointressanta saker så spelar det väl inte så stor roll om man bara dissar, men jag är ju inte sån så jag satt där och nickade och såg jätteglad ut samtidigt som jag tänkte:
 Fan kan vi inte vara framme snart.

När vi i alla fall äntligen kom fram satte vi oss utanför Donken och plötsligt kom Borna gående. Han joinade oss ett tag och sen kom Adam.
Adam och Borna satt där med oss i typ 10 minuter och under dessa minuter hade vi en livlig diskussion om herpes hit och dit. Och där satt folk och käkde.

Jaja.. snart dags för middag för min del. Det blir väl sallad.... igen.

Här är shoppingen







♣ Midjekort jacka- Gina tricot- 399 kronor
♣ Stövlar- Din sko- 449 kronor
♣ Örhängen- Gina tricot
♣ Ring- Gina tricot


Stövlarna var jättebekäma. Klacken är kanske lite för låg för min smak men tänkte att det kunde vara perfekt en lång dag i skolan då man vill ha klackat utan att vara helt död i fötterna när man kommer hem. Det är ju så mycket vandrande i skolan så det är väl inte helt fel att habekväma skor då

Ber om ursäkt för tråkiga bilder också. Jag är inte riktigt van vid att slänga ut som bara sådär längre, det vart ju ett tag sen. Men det blir bättre när min laptop är sig själv igen.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0