Dag 6- 31/12



Dag 6


Dag 6 och nyårsafton. Dag 6 var nästan bara stressig. Vi vaknade och jag hoppade in i duschen. Sen fick jag göra mej i ordning ganska snabbt, för vi skulle till Carres gudföräldrar.
Det var faktiskt ett helt okej beslk, okej att jag inte fattade överdrivet mycket, men hans gudmor bakade oerhört gott bröd och deras te var jättegott och sen hade hon gjort en blandning mellan blåbärspaj och äppelpaj, och fy satan vadgott det var.
Sen fick vi tvålar också. Jag fick den med finast form och definitivt med godast doft- choklad!
Det är nämnligen så att Carres gudmor, vars namn jag inte minns, gör egna tvålar och hon provar alla möjliga dofter, några exepel vi fick lukta på var kaffe, lera, pepparmint, apelsin och kåda typ, hon visade fler men det är dom jag kommer ihåg just nu.
Hans gudmor hade även jobbat som någon typ av tolk så hon kunde några språk utantill, typ 3 språk utöver estniskan tror jag att det var.
När vi hade suttit där i nästan två timmar var vi tvugna att åka, så jag, Kevin, Maili och Carre packade in oss i bilden och sen åkte vi därifrån. Vi hade lite bråttom och vi hade varit där lite för länge. Nu skulle det bli nyårsmiddag hos Meili och sen skulle vi åka till Carres mormor var det tänkt.
Dock hann vi inte det, eftersom Meilis klocka går för långsamt så vi hade tagit fel på tidien hela dagen.
Vi åt middag. Maili skällde ut Ergo flera gånger om, det hände rätt ofta under den här resan. Jag orkade inte ens bry mej. Jag hade en liten susning om vad det handlade om men tänkte inte ens försöka ta reda på mer information.

Efter att vi ätit och alla var så mätta att ingen kunde röra sej, satt vi bara där. Tillslut insåg vi att klockan började bli väldigt mycket, så vi packade ihop oss, jag, Carre, Maili, Merilin, Merilins kille, Argo, Ergo, Meili och Kevin i bilden (eller Meili fick åka två gånger men det gick ju bra det med) och åkte till Carres mormor. Där var det lugnt och skönt. Carres andra moster Maja var där med sin kille och det var allt. Vi hanna nästan bara säga hej och sen var det dags att springa ut igen, slänga in sej i bilen och åka till stan.
Jag, Maili, Carre, Maja och hennes kille fick ta taxi. Först tog det evighter innan taxin kom och sen fick inte alla följa med för att vi var fem stycken, då fick vi ringa efter en taxi till och det var en jävla massa trassel. Tillslut kom vi i alla fall fram till stan och den stora klockan som räknade ner. Dock såg jag kockan för sen för att hinna med att räkna ner med alla, men det är sånt som händer.
Champagnen korkades upp och alla kramade varandra.
Efter att vi stått och kollat på fyrverkerierna i kanske en halvtimme började folk försvinna. Från vårat sällskap försvan alla utom jag, Carre och Maili. Vi stod kvar och frös och väntade på att Meili skulle komma och hämta oss.

När vi kom tillbaka till lägenheten var det dags att fira svensk nyår, och det gjorde vi också. Precis 00.00 svensk tid tog Maili kort på när jag och Carre gjorde våran nyårskyss, som det heter.
Sen gick vi in och sen hände inte mer den kvällen.
Vi satt hemma och slappade bara.









Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0