Shoppar mitt i natten

Klocan är nu 23.21 och jag börjar bli rätt trött. Egentligen borde jag verkligen skriva min jävla epistel. Den skulle varit inlämnad idag. Jag kunde inte lämna in den, eftersom den inte var klar. Jag fick möjlighet att maila in den nu ikväll... tja.. det har jag inte gjort.
Jag vet att jag borde göra det nu men bara tanken på skolan får mej att må illa just nu. Jag känner inte igen mej själv. Jag sitter kvar i skolan och pluggar minst en dag i veckan numera. Issa har aldrig pluggat tidigare, elelr jo ibland kanske. Men det var verkligen ibland.
Antar att det är så att jag verkligen hatar att få IG och har man 4 prov i veckan måste man ligga i lite.

Just nu sitter jag och kollar shopping. Det är ett helvete att man kan shoppa på internet ibland. Vem bryr sej om att skriva om Bellman när det finns högklackade skor?!
I och för sej är jag riktigt försiktig med mitt kort. Imorgon ska jag shoppa IRL så jag tar internetgrejerna någon annan dag

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Felicia

Kan du inte fortsätta med Novellen, kollar in varje dag för att se ifall du har skrivit något mer, den är verkligen jätte bra!!!

2009-12-11 @ 17:30:51

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0