My weekend

Hej

Det är södag och jag är helt död, jag fattar inte varför. Det här har ändå varit en relativt lugn helg. Jag har haft hur mycket som helst att göra, och självklart har jag inte gjort något av det.

 

Shoppingen i fredags var i alla fall jävligt lyckad  Jag och Emilia strosade runt i Kista, käkade på Buger King och när hon sen "tvingade" med mej hem till sej i Södertälja hittade vi två 500-ingar på pendeln, inte illa.
Sen var vi hemma hos henne med några till hela kvällen, tog några glas vin och mitt i natten skulle jag röra mej hemåt och upp och jobba några timmar senare.

På lördagen var jag självklart lika sliten som alltid. Helt spyfärdig åkte jag till jobbet, stod ut mina timmar och sen åkte jag hem. Egentligen skulle jag, Emilia och Roya ut lördagkväll men eftersom jag var så jävla trött blev det filmkväll med brudarna och Carre hemma hos mej istället. Vi såg en helt värdelös film, men ändå kunde vi inte sluta snacka om den efteråt. Helt värdelös var den kanse inte då. Helt sjuk var den! Passade kanske oss lika bra.

Idag är det söndag och jag måste göra allt som jag inte har hunnit göra. Plugga framför allt. Jag har ett prov redan imorgon.
Det blir nog IG på det, tänkte kolla på film nu istället


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0