A big NO NO

Hej

Nu är jag hemma från jobbet. Jag åkte och hjälpte till lite några timmar. Egentligen borde jag sova för jag vet hur trött jag kommer vara imorgon annars. Och jag vet vad det innebär, att jag "försover mej" första timmen. Och just imorgon är det inte bra!

Så okej, jag har övertalat mej själv. Jag ska sova .. snart

Men först

 



Hörni, sånna här kommentarer vill jag helst inte ha. Jag svarar sällan  på dom och jag tycker att människor som skickar kommenter som dessa borde skaffa sej en hobby eller något.

För det första för att den som skickar kommentaren egentligen inte alls överhuvudtaget är intresserad över hur mint helg har sett ut

För det andra för att det verkligen skriker "jag vill ha kommentarer och besökare!" om det. VARFÖR?! Bloggvärlden kommer snart gå under i alla fall.

Jag kan väl erkänna att jag ibland skickar liknande kommentarer, eller att jag svarar på kommenter som typ "hur mår du?" men det är enbart när jag har tid över eller framför allt när det är en person som jag har kontakt med varje dag via bloggen. Om jag och en person brukar kommentera varandras bloggar då kan jag svara när jag får den frågan, men jag gillar inte att få det helt random från någon som har kommenterat med samma fråga hos 100 andra bloggar precis innan.

Men hörni. Jag lägger inte till er på bloglovin utan att tycka att era bloggar är värda det. Jag svarar inte på kommentarer som den ovan, om jag tycker att personen som skivit det bara är ute efter att få kommenter och jag är inte ett dugg intresserad av att svara på det när svaret står i min blogg och dessutom i inlägget som blev kommenterad med frågan.
Idiotiskt tycker jag bara.

Skärp er för fan!

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Classy

Tacka dina läsare sötnos ;)

Haha, ser genom inlägget att du inte gillar såna här frågor, men vi brukar ju kommentera varandra så: HUR NAJS VA DIN HELG SNYGGING? ;) haha

2009-12-06 @ 23:44:02
URL: http://nathaliesjobeck.blogg.se/
Postat av: Paula

Jag hatar också sånt.. haha brukar aldrig svara på om en radom brud från ingenstans frågar hur min helg har varit eller nått , man ser ju på långt håll att den personer är bara ute efter att fiska läsare/ kommentarer whatever.

2009-12-07 @ 01:37:26
URL: http://shefabulous.se
Postat av: frida

Känner inte dig men jag följer din blogg och har gjort det ett tag. Säger bara en sak, du är bra på det du gör, fortsätt så!



Visst är det jobbigt med sånna kommentarer, när man verkligen vet att den som skrev bara vill ha fler besökare och skit.. Men ibland kan det vara lite kul. Ha en bra dag! Kram! :)

2009-12-07 @ 13:51:42
URL: http://onlyffridaa.blogg.se/
Postat av: carola

Haha!! Du är klockren!! Skriver alltid massa saker som jag tänkt exakt samma sak om. Like the way you think :)

2009-12-07 @ 22:53:36
URL: http://smooaa.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0