Ytterligare ett galet dygn i stuumpans liv

Hej
Klockan är 18.18 och här kommer första inlägget på ett tag. Förlåt men jag har precis upplevt ett av dom mer konstiga dygnen i mitt liv ... igen.

Just nu är jag seg, känner mej äcklig och är förbannat trött och dessutom har jag inte mina skor!
När jag har kvicknat till lite ska jag göra upp en "budget" över allt jag vill köpa och vad jag har råd med. Tyvärr vill jag ha mer än vad jag har råd med.
Se där, då är det i alla fall någonting i min galna vardag som är som det ska!

Så fort Roya skickar lite bilder till mej så ska jag berätta hela storyn för er. Tror att det blir några leenden för svenska folket även den här gången. Tro mej, jag ler.. nästan. Om några veckor gör jag det, just nu känner jag mej bara konstig i hela kroppen och min ena arm har på något mystiskt vis bestämt sej för att tappa känseln lite då och då...

Men jag skojar inte, det är rätt läskigt faktiskt. Någon som var har varit med om samma sak? Att armen känns avhuggen? Typ.. creeepy i alla fall.

Men som sagt så fort Rooooylisch bestämmer sej för att skicka bilderna så ska ni få veta allt  Vill ni veta en hemlis? Jag tror att hon har deckat . Fast får väl erkänna att jag deckade mitt i middagen men fan så blir det ibland ..

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0