Onödiga kommentarer är onödigt



Jag brukar ju inte publicera sånt här i bloggen men jag kunde inte riktigt låta bli den här gången.
Förlåt att jag skrattar men när man kollar på inlägget som den här oerhört intressanta Nathalie har kommenterat så är det inget mer än ett inlägg med riktigt söta smycken.
Och av någon konstig anledning har Nathalie fått för sej att vissa bloggare har patent på hemsidor. Men om det är det du , Nathalie, tor så ska jag vrida dej i rätt riktning. Om Foki skulle vara den enda som fick shoppa på vissa sidor skulle dom sidorna läggas ner.

Så en fråga till dej då Nathalie. VEM FÅR SHOPPA PÅ GINA TRICOT?! Är man inte wb någon om man shoppar där?

För er som undrar vad allt blev så jävla stort rabalder om så har ni inlägget här

Nu när jag har slutat skratta, för det är faktiskt fult att skratta åt folk som inte riktigt har någon koll på hur käften går, så kan jag väl försöka vara lite mer seriös.
Foki herregud är den sista personen jag vill vara, helt ärligt. Hon är jättesöt, har riktigt fina naglar ( riktigt imponerad faktiskt) hon verkar väl var en helt normal söt tjej helt enkelt
Det sista jag vill vara!
Foki är en bloggerska ingen gud för i helvete! Hon tipsar om lite krims krams här och var. Jag tipsar om vad fan jag vill, jag köper vad fan jag vill, jag gör vad fan jag vill! Hade jag varit på det humöret hade jag sagt något hemsk nu men det gör jag inte.

Förhoppningsvis har Nathalie fattat att om hon ska läsa min blogg får hon ta mej fan bete sej som resten av mina läsare! Det vill säga som en riktig ängel som enbart skriver fina saker och hänger sej själv om hon skulle säga något annat  Här respekterar vi varandra och jobbar på självkänsla om du ska förstöra kan du dra åt helvete!

Foki kan köra sitt , Kenza kan fjanta runt som hon vill, fjortismänniskorna kan göra som dom vill. Men jag kommer alltid ha min stil. Du jiddrar med fel person.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Bellsi

Jag har lite svårt med henne. hon skriver bara om "sin älskling" hela tiden. Jag tycker oxå dom smyckena är fina, men lite väl dyra. Men någon gång, då ska jag klicka hem dom :)

2009-08-20 @ 07:34:28
URL: http://justbellsi.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0