Övriga ställningar

Vi hoppar över till den absolut sista delen i det här projektet nämligen lite övriga ställningar!

Nu har jag gått igenom ställningar där tjejen är överst, där killen är överst, lite stående, lite bakifrån och några orala.
Nu kör jag igång med några sista övriga där det är lite blandat med smått och gott och sen får vi se vart det stora ämnet för mej.

Sex, särskilt i ett förhållande, brukar kunna bli rätt enformigt i längden. Man kör sin grej lixom. Varje förhållande har ju någon eller några favoritställningar som man varierar mellan. Det finns såklart massor ni kan göra för att bryta en sådan dålig trend. Det finns rollspel, sexigt prat, filmer och andra hjälpmedel (bland annat alla härliga ställningar som jag har tipsat om), men dom metoderna passar inte för alla.


Nu ska jag alltså försöka mej på att tipsa om några annorlunda ställningar som kan ge just den extra variation ert sexliv behöver. Och även om ni har ett fantastiskt och dynamiskt sexliv så är det aldrig fel att testa på lite nya grejer. Vem vet, ni kanske hittar er nya favorit bland de här lite annorlunda ställningarna.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0