Svaren =)

Hej =)
Då var det slut på frågestunden för den här gången. Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och tänkte snabbt bara svara på allt. Ser att jag har fått några frågor så det lär ju ta sin tid, bäst att jag sätter igång då.

Har du träffat någon genom bloggen ?
Svar: Nej, det skulle vara kul, man ser ju att Kissie, blondinbella, kenza och alla andra större bloggare ibland finns med på bilder i varandras bloggar. Det är ett kul sätt att träffas på, speciellt eftersom man redan innan kan lära känna varandra till viss del bara genom att läsa varandras bloggar.

Hur är det mellan dig och Carre egentligen?
Svar: Det har gått fram och tillbaka en otroligt lång tid nu. Idag lever Carre som singel och jag vet inte hur han känner när det gäller det. Men efter mycket velande tog jag i alla fall steget och idag har vi ingen kontakt alls. Det känns förjävligt från min sida men det gör det ju alltid när man förlorar en person man har delat sitt liv med oavsett om det är en vän eller en pojkvän. Allt är ju en saknad och det kommer ta tid för mej att komma över honom helt. Jag tycker ju fortfarande om honom otroligt mycket och jag hoppas att hans liv fortsätter riktigt bra, så för er som är intresserade är han nog rätt tillgänglig just nu

vad har du för planer i sommar? :)
Svar: Jag åker till Spanien i 3 veckor, mycker fler planer än så har jag inte. Jag söker jobb som en galning så hoppas att jag får något, annars får jag väl slå ihjäl veckorna med några kära vänner istället.

Har du någongång varit otrogen? puss
Svar: Otrohet är ett rätt stort ord för mej, det finns flera sätt att vara otrogen på. Otrohet för mej betyder ungefär: "Allt man gör bakom sin partners rygg, asså saker som man med flit inter berättar p.g.a att han/hon förmodligen skulle lacka satan". Vet man att man är ute på jävligt hal is när det gäller ett förhållande, då är det otrohet.
Själv har jag aldrig ljugit eller hållit saker hemligt för den jag har varit tillsammans med, eftersom jag aldrig har sett meningen med det. Förtroende är allt och så är det, så svaret blir Nej!

När är fyller du år? =)
Svar: Jag fyller år den 10:e april, alltså igår =)

Hur trivs du med livet?
Svar: Just nu känner jag mej väldigt deppig, eftersom jag förlorat min största kärlek, men jag har haft jävligt kul dom senaste dagarna så allt är väl inte skit. För övrig rullar mitt liv på och stundtals blir jag oerhört rastlös. Kan väl inte säga att jag trivs med livet just nu, men jag jobbar på det ; )


har du fått någon påskpresent?
Svar: Tja, jag fyller ju år på påsken så en hel del presenter har det väl blivit. För övrigt har jag fått en hundring och ett påskägg =D

vilket är ditt favoritplagg ?
Svar: Oj, oerhört svårt. Jag gillar ju tights, långa boxarlinnen och stövlar till. Har flera sånna outfits bilder under kategorin: "outfits"

vilken är din favorit klädaffär ?
Svar: Gina tricot, BikBok, New yorker och Zara, men sen internetshoppar jag en hel del.

Har du någon bästa kompis?
Svar: Ja, den bästa man kan ha. =) Sara heter hon, och ni som läser min blogg borde veta exakt vem hon är, haha

pinsamaste du har gjort :)
Svar: Oj fan den frågan får man ju alltid, och jag tänker inte svara som alla andra gör: "det är för mycket", för jag tror inte att alla skämmer ut sej hela tiden.
Däremot har jag väl gjort mina rödingar. Sprang fram till en kille i en mataffär och skällde ut honom för att han gick runt och bar på massa godis, stackarn blev livrädd, fråga mej inte varför jag gjorde det. Men det var rätt pinsamt. Sånna där smågrejer har jag ju råkat ut för några gånger också. Sparkade min tränare mellan benen inför 20 pers, alla garvade, det var inte alls kul. Tro mej jag fick igen för det sen.
Sen har jag alltid förmågan att kläcka ur mej saker jag inte alls ska kläcka ur mej också, det har jag också råkat uför ett antal gånger. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har hört: "Men åh issa tyst bara, det blir värre annars". Nej men herregud jag är 17 bast, det är väl svårt att komma ihåg det absolut pinsamaste, man har ju hunnit med en del.

Vad är det bästa du vet och varför? :)
Svar: Jag vet mycket bra, fan vad ska jag välja. Ja gillar att lyckas, det höjer min självkänsla och det kan jag behöva.
Andra saker jag verkligen gillar är att umgås med härliga typer som är ungefär som jag, då kan man ha så jävla kul. Jag älskar choklad, dock gör det mej kåt men vad fan ;P, Jag älskar att skratta, det får mej att känna mej nöjd med livet... tills jag slutar skratta. Hehe, jag skulle kunna hålla på ett tag, nästa fråga.

På en skala 1 - 10, hur lycklig är du?
Svar: Just nu? Det är svårt, gillar inte vilka knonsekevenser det här kan få. Säger jag 1 kommer folk tycka att jag bara vill ha uppmärksamhet, säger jag 10 verkar jag pretto. Så okej jag gör som jag brukar, jag skiter i alla andra ; ).
Det ärliga svaret på den frågan är 4. Jag hatar inte mitt liv just nu, men jag tvekar väldigt sällan när folk frågar om jag skulle vilja dö nu. Fy fan det låter hemskt. Men det finns några ljus i mitt liv, ni får mej att komma upp till 4 i alla fall.

vill du bli tillsammans med mig? :$ <3<3<3
Svar: JA älskling, det vill jag! <3

hur gör du för att få besökare? 
Svar: Jag uppdaterar så ofta jag kan och försöker skriva om blandade saker så att det ska passa både killar och tjejer i alla åldrar. Kort sagt försöker jag fånga folks intresse så pass mycket att dom ska klicka sej tillbaka nästa dag =)

vad är ditt besöksrekod? 
Svar: Jag har faktiskt ingen koll på mitt besöksrekord, jag har bloggat i två år nu och aldrig riktigt tänkt på det där med rekord. Det är nog inte riktigt min grej. Jag tävlar inte jag bloggar för att jag tycker att det är kul och för att skriva av mej lite, sen är det såklart ännu roligare när folk läser och gillar det man skriver.

hur gör du så dina besökare blir intresserade att läsa dina inlägg!? 
Svar: Jag försöker skriva en rubrik som ska göra att läsaren bara måste läsa mer, sen använder jag mej gärna hellre av bilder än text eftersom jag själv vet hur det är. Jag läser andras bloggar och det är väldigt sällan jag orkar läsa långa texter.

har du pojkvän eller lever du singel livet? ;)
Svar: Jag och mitt ex har haft en oerhört jobbig tid. Igår tog jag steget och sa upp kontakten, det var oerhört jobbigt men jag hoppas att det känns bättre om ett tag. Så med en tår i ögat blir svaret att jag lever singel.

bästa låten för just nu?
Svar: Knepig fråga. Jag har närmare 2000 låtar i min dator och det är oerhört blandat. Faktum är att jag kan nog inte svara på den frågan alls =P.

Så, tack för alla frågor. Ni vet att jag gillar att svara så skicka frågor när ni vill, det behöver ju inte vara frågestund.
Nu har ni i alla fall hjälpt mej att slå ihjäl en kvart den här kvällen.
Nu ska jag vara med älsklingen här.

Kramar 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

sv; härligt :D

allt väl?

2009-04-12 @ 13:42:57
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0