ont om tid

Idag har det varit en kort och härlig dag. Jag är grymt trött så ikväll ska jag nog försöka gå och lägga mej tidigt *host*
Det brukar ju aldrig bli så, men man kan ju försöka.

Egentligen skulle jag och Hanna ha provtränat Judo idag, men hon är sjuk, kanske blir det av nästa tisdag. Istället ska vi kanske, om hon är frisk, provträna Goshindo på torsdag. Det är Goshindo vi egentligen vill köra men det kanske blir Judo istället. Hur som helst då blir det bara mindre och mindre tid över till bloggen.

Det var ett tag sen jag skrev om älsklingen, så hur går det med det? Vi träffas varje helg och är med varandra i stort sätt hela helgen, med vissa undantag. På vardagar träffas vi ibland efter skolan och sen hitar vi på något kul i stan. Oftast blir det inte roligare än att vi sitter och häckar någonstans, men huvudsaken är ju att man träffas. Som ni säkert förstår blir det ju även på den punkten svårt att blogga. När vi väl träffas vill man ju inte sitta och blogga. Det finns i princip ett tillfälle då jag kan sitta och blogga när jag är med honom, och det är när han gör sina längre toalettbesök.

Trots det ska jag försöka hålla igång bloggen så gott jag kan, och när jag väl skriver lovar jag att det kommer flera inlägg på en gång. Hoppas att ni förstår

Hugies

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0