Idol 2008

Snart är det dags för en ny sesong av Idol. Flera har längtat, andra vill inte veta av det. Själv tycker jag nog att själva auditionen är det roligaste. Här har vi i alla fall den nya idol-juryn



Den förra juryn blev ju utbytt den 26 februari 2008. Får väl se om den här är bättre, fast jag kommer nog sakna Kishti och henns Hallelulja- moments.
 
En sak som i alla fall ska bli lite kul att se är när dom är i Stockholm. Det är nämnligen så att en kompis till mej sökte in till idol aven enda anledning, att som så många andra, skämma ut sej så mycket som möjligt. Sagt och gjort. Han drack en del innan för att klara av det hela och sen sjöng han den fina lilla trudelutten "Fredrik och jag".
Det finns videoklipp i min blogg med en snubbe som sjunger låten något bättre än vad min kompis gjorde. Han gick ju förstås inte vidare men det var nog ett kul minne för livet. Kanske kommer han med på tv, ska bli kul att se.
Om han gör det, så håll utkik efter en kille vid namn Thomas

Här är beviset på att han faktiskt var med



Nu ska jag åka och träffa Elli

Ha en bra kväll

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0