spräckta brallor

Okej, jag hinner inte blogga så mycket idag heller.
Pojkvännen ringde nyss och sa att han hade spräckt sina brallor så jag måste åka till hans jobb med byxor till honom *suck*
Ska i alla fall försöka hinna till gymmet en snabbis innan, så jag får väl åka nu.

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Ska du inte blogga snart, jag tittar in här varje dag och hoppas på ett nytt inlägg. Men snart kommer jag inte göra det längre för jag orkar inte hoppas på att det ska komma någpt nytt. Sen vill jag inte vara elak när jag säger det här men, dina inlägg och din blogg har blivit tråkiga. Jag vet att man inte alltid har tid att blogga, men du kanske kan blogga en gång i veckan i alla fall. Jag hoppas att du kommer bli den gamla vanliga Issa snart, det är så roligt att läsa om din dag och alla galna saker som du gör :) Det är dem inläggen som jag saknar!

2008-11-28 @ 16:56:01
Postat av: issa

anonym: jag gör så gott jag kan med bloggandet, jag har fullt schema varje vecka och bloggen kommer oftast lite efter, jag skriver så ofta jag kan men ibland känns det så onödigt att skriva när nästan ingen läser det jag skriver. En kommentar då och då gör att man fortsätter blogga, men när man bara ser statistiken över okända människor som klickar upp min blogg då och då, känns det jävligt meningslöst att blogga.

Kom gärna med förslag på hur min blogg ska se ut för att bli roligare att läsa

Kram

2008-11-29 @ 16:09:08
URL: http://stuumpan.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0