puss och kram- shorts

Ett inlägg till innan jag går ut. Idag skulle jag ju pluggat men det blev inte så mycket av den saken. Istället sydde jag in mina nya jeans, så dom blev något tightare och sen klippte jag av mina ljusblåa puss och kram jeans till shorts. Tro mej jag är den som sörjer mest ! Bättre jeans än dom finns fan inte men dom var så otroligt trasiga oh jag har ändå köpt nya likadana just för att kunna klippa dom första till shorts. Dum som jag var köpte jag inte flera par på samma gång. Nu går dom inte att köpa längre. När jag köpte dom fanns det 4 par kvar alla var 3 storlekar för stora för mej men däremot var dom nedsatta från 900 kronor till 200. Redan några dagar efter köpet ångrade jag att jag inte köpte fler men då var dom redan slut så det var inget att göra åt det.

Jaja nu täkte jag i alla fall kort och gott visa hur det blev.

                         FÖRE                                                                   EFTER
image527image528
image530image529

Efter flera timmars lagande lyckades jag laga jeansen ganska bra i alla fall. Observera att dom långa jeansen egentligen inte är samma jeans för hade det varit det hade man kunnat se onödigt mycket, om ni fattar vad jag menar. För att tala klarspråk, det var mer hål än tyg. Så om man tänker efter har jag lagat hålen grymt bra.

Nu ska jag ut ett tag
Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: mats

grattis igen! :)

2009-03-06 @ 17:15:34

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0