på dåligt humör

Heeej, nu är sista dagen på jobbet äntligen avklarad.
Det firade jag genom att vara på dåligt humör i flera timmar. Carre höll på att bli galen på mej. Allt började med att jag, i sista minuten, var tvungen att köpa en ny bikini till spanien. Den som jag ska beställa hinner nämnligen inte komma tills jag åker och jag har ju förmågan att skjuta upp saker och ting så nu blev det såhär.
Jag åkte till Vällingby och gick runt och testade några olika.
Fult fult fult, allt satt bara fucking fult!! Det var en sak som fick mej på sämre humör, att jag bara såg alltmänt fet ut i precis allting. Kanske är det sant kanske var det något fel på spegeln, jag tror ju dock mer på det första alternativet.
Dessutom ser mina naglar förjävliga ut nu, dom började bli långa och fina men nu ser varenda nagel förjävlig ut och det får mej på ännu sämre humör. Och värst av allt är att min älskade navelpiercing hr börjat stötas ifrån väldigt mycket och det ser verkligen ut som att den kommer att stöta ut helt.. igen!
Och det får mej på grymt dåligt humör, jag vet inte varför men jag påverkas as mycket av min navelpiercing. Skit jobbigt men så är det.
När jag kommer hem till Spanien ska jag åka till Diablo och fråga dom återigen vad dom tycker att jag ska göra.
Jag vet ärligt talat inte varför jag ska göra det för jag vet redan vad dom kommer svara: - Ta ut den och låt den läka en månad och kom tillbaka och gör om den.
Men vad fan jag vill inte göra om den!! då tar det ju 9 månader till!!
Skit samma det blir som det blir.
Som sagt, vid det här laget, när vi kom hem från Vällingby, var jag på skit humör och Carre ville allt annat än umgås med mej just då. Vi åkte hem till mamma först och sen gick vi till pappa, inte ett ord på hela vägen.

Efter ett tag tröttnade jag på att känna mej fet så jag gick ut och sprang så gott jag kunde, trots min jävla hosta som nu hållit sej kvar i snart 3 månader.
Tränade lite och sen var jag på bättre humör.


Nu ska jag och älsklingen gå och basta här. Skriver kanske mer senare.. om jag har något att säga..

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0