början på lovet

Hej igen. Det var ett tag sen jag skrev nu. Åter igen har det hänt lite grejer, den här gången är det- som tur är- inte jag som är drabbad mest. Jag är drabbad men inte mest.
Mina problem ser dock ut att lida mot sitt slut och det har vi ju väntat i tre år på. Ni som följt min blogg genom året som gått vet i alla fall en del av hur jag haft det. Nu hoppas jag med flera på att all den skiten är över och att jag tillsist kanske kan börja leva lite också.

Nu är det äntligen sommarlov och jag har startat med en riktig stormningsstart! Jag har nämnligen i princip sovit bort dom första dagarna. Jag har sovit, käkat godis och kollat på film. Igår vad jag och älsklingen visst en tur till farmor på en fika också och när vi satt där vid bordet och snackade om massa saker kände jag att jag höll på att somna gång på gång.

Tänkte spola tillbaka tiden lite.
Vet inte riktigt var jag ska börja. Tänkte egentligen börja med att skriva om en jätte fin present som jag fick av Carre, fast jag vill ha bilder och batteriet till kameran tog precis slut.
Men det inlägget kommer senare, håll utkik efter det !!!!!

Något jag gärna vill berätta om men som jag tyvärr måste hålla tillbaka är om en riktigt mysig kväll med Carre härom kvällen. Riktigt lyckad. Tror att vi båda somnade med varsitt stort leende på läpparna. Anledningen till att jag inte berättar är för att jag tror att det finns vissa delar som kan vara olämpliga att ha med och sen för att hur bra jag än skiver kommer jag aldrig få den till den där känslan som jag i alla fall hade i magen den kvällen.

Däremot kan jag berätta att vi tog en mysigt promenad någon kväll. Vi gungade ett tag och Carre lekte med en grävskopa. Jäätte kul tyckte carre, jag satt nog mest i mina egna tankar.


Kram på er sweet bloggers

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0