Stan med Sara

Jusste, igår träffade jag Sara också. Shit vad mycket som hände igår, det var verkligen en lång dag. Till en början hade jag världens mensvärk under natten så jag kunde inte sova. Det slutade ju med att jag skrev ett inlägg i bloggen för att bli tröttare... det hjälpte.. liite i alla fall.
Somnade runt 4 och sen när Carres väckarklocka rinde vaknade jag och sen kände jag att jag lika gärna kunde gå upp och åka hem och göra mej i ordning. Så blev det och när jag kom hem läste jag lite snabbt igenom nya skvallerblaskan och sen började jag duscha och sminka mej. Några timmar senare träffades vi på Brommaplan och
sen åkte vil till Hötorget.
När vi kom fram satte vi oss på en av dom breda bänkarna ovanför plattan. Plötsligt kom en tjock snubbe med svarta glasögon fram och frågade på engelska vad klockan var. Jag tog upp min mobil och svarade och sen vägrade den där gubben och hans kompis att gå. Hans kompis var i alla fall lite vettig, han försökte säga åt den tjocka att vi var rädda men det sket den där tjocka fullständigt i. Han frågade vart vi kom ifrån och berättade om att han kom från Israel och om hur fint det var där. Sen undrade dom om vi ville följa med dit, ville ha våra nummer så dom kunde ringa senare och bla bla bla. Efter att dom sagt att jag hade fina ögon och fin kropp fick Sara med på att ge sitt nummer, eller rättare sagt, ett falskt nummer. Medan hon och den feta snubben höll på med det snackade jag lite med den andra killen, eller, han snackade med mej. När v tillslut gick därifrån, av anledning att den tjocka började komma lite för nära, visste jag att hans kompis kunde 4 språk, bland annat ryska, han kunde säga trumpet på svenska och sen var det lite till, som jag nu lyckats glömma.

Efter det tog vi en fika och sen öste regnet ner. Vi stod ett tag under ett tag och sen gick vi och satte oss på en trappa i Gallerian. När vi hade suttit där ett tag kom två killar och började snacka massvis, och fort framför allt. Jag och Sara lyssnade, fattade ingenting och plötsligt skrev vi upp oss på en lista och snart kommer någon ringa oss och kanske ta in oss på någon typ av anställningsintervju och sen har jag och Sara blivit så mycket som TELEFONFÖRSÄLJARE!
haha herregud. Det hände en hel del i stan den dagen.








Kramar









Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0