Sex, the city and nattbuss

Hej, skrev inget igår som jag lovade. Skäms men det hände en hel del annat igår =)

Till att börja med var jag ju med min kära bästis igår och v hade as tåkigt så vi bestämde oss för att gå på bio. Sex and the city.. Och jag visste att Carre ville se den så jag hade inte hjärta att gå utan honom. Ringde honom och som vanligt var han på. Det blev stessigt som fan, för vi skulle käka lite innan och hem till Elli och hämta pengar och sen in till stan och vi hade ganska ont om tid och bussarna gick sällan.
Som tur var fick vi skjuts av ellis mamma til Alvik, bättre än inget alls, fick kom faktiskt i så bra tid att vi hann ta en cigg, gå på toaletten och köpa dricka utan att över huvud taget behöva skynda oss.

Vad kan man säga om filmen då? Egentligen räcker det med att med stoa bokstäver säga SE DEN !
en grymt ba film helt enkelt. En film som blandar humor med känslor som säkert alla i verkliga livet någon gång känt av, besvikelse, ilska, ångest, kärlek, vänskap, hat och ännu mer. Ärligt talat finns det inga riktigt bra ord för att beskriva filmen. Se den bara.


Filmen tog slut men det gjorde inte kvällen, snarare tvärt om. Till att börja med hade jag och elli lte svårt att hitta toalett och efter det hade vi jätte svårt att hitta ut från själva biografen, fick fick beröm för att vi var så duktiga som orkade springa upp för alla trapporna, av en kille som jobbade där. Det var inte helt lätt med sommarkondisen ska jag säga.
Efter att vi tillslut kommit ut var Carre på lte dåligt humör för han ville att jag skulle följa med honom hem, han sov mycket
bättre då sa han, kanske stämmer men oavsett vad hade jag lovat att komma hem efter bion.
Vi gick till tunnelbanan och jag hade lite dåligt samvete som lät elli åka ensam hem faktiskt, men vet inte om det hade varit speciellt mycket bättre att jag hade följt med för då hade jag fått ett helvete att komma hem till mej sen. Det löste sej i alla fall. Elli tog tuben och jag och Carre gick mot pendeln. Carre var fortfarande tjurig för att jag inte kunde följa med honom hem. Jag sa som det var, jag ska snart åka till pappa i 5 veckor och mamma ville träffa mej lite innan jag åkte, jag har ju farit runt så mycket sen vi kom hem från Spanien.
Klockan var då över tolv på natten och Carre kunde inte alla fatta vad jag skulle göra hemma, min mamma sov, skulle upp tidigt och jobba och hade ändå ingen tid att träffa mej förrän nästa dag så jag kunde lika gärna följa med honom. Jo det lät ju lätt, men jag hade en tid att passa till nästa dag så det var inte så lätt tots allt. Nä vi närmade oss pendeln ringde jag och väckte mamma och sa lite som det var, att carre ville att jag skulle följa med honom hem osv. Hon tyckte då, så där mitt i natten att det inte spelade någon roll vart jag sov, men det sa jag inte till carre, utan lät det bli en överraskning. Hans tåg skulle gå 2 minuter efter mitt så det var perfekt att låtsas gå upp på perrongen, vänta ett tag och sen gå ner igen och gå upp på hans sida. Lite krångligare än så var det men det gick. Problemet var bara att när hans tåg kom stod det att tåget inte skulle gå. Precis innan jag gick upp på Carres perrong såg jag att det sista tåget hade gått, sa det till Carre men han lyssnade inte. Tillslut var klockan 00.55 och inget tåg hade kommit. Efter en del dividerande kom v överrens om att åka till mej.. det var bara det att mtt sista tåg hade ju också gått så det var rätt kört. Då kom jag på den sista utvägen, TUBEN.

Det var bara det att även där hade sista tåget gått, så det blev till att åka Nattbuss. Det var inte helt fel det heller, men shit vad krångligt. Allt vi ville var att komma hem, Carre skulle upp och jobba tidigt nästa dag och jag hade ju min tid att passa. Men men, vi kom hem runt 3 och det var inte helt fel med ett litet äventyr efter allt sovande.


Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0