en resa på 45 minuter

Issas sommarlov flyter på och den ena dagen ä konstigare än den andra.
Idag har det faktiskt varit en ... hmm... .. .... dag, trots nattens äventyr.
Vi kom i alla fall hem till mej efter ett tag och idag har Carre haft ledigt från jobbet så han följde med mej till kiroprakton och satt och kollade på när jag låg och led och sen åkte vi tillbaka till mej och käkade pannkakor.

Egentligen fattar jag inte hur vi kunde komma i tid till kiropraktorn. Jag skulle vara där 13.30 och när klockan var 12.45 böjade jag inse att vi hade jäääävligt bråttom! Vi skulle till Alvik och normalt sätt åker jag med en timmes marginal, från Vällingby. Nu stod vi hemma hos mej i Spånga med nästan inga kläder på oss och vi var båda as hungiga.
Carre tryckte i sej två bulla medan jag kollade hur bussar gick. Jag insåg att vi aldrig skulle hinna men vi gjorde ett försök. När vi skulle gå reagerade Carre på att jag inte låste dörren, det gjorde jag med 100% mening, jag hade nämnligen en stark känsla av att  om jag skulle stanna och låsa skulle vi missa en buss.
Issas magkänsla har åter igen visat sej riktigt pålitlig. Vi gick snabbt till busshållplatserna och hade en jävla tur. Bussen mot brommabland kom precis när  vi kom så vi fick springa sista biten. Tuben körde in vid perrongen så snart vi kom till Brommaplan och bussen till Minneberg fick vi vänta på i 10 minuter. Gjorde inte med någonting alls, då hade jag gott om tid att leta upp en bankomat och ta ut 400 kronor till kiropraktorn.

Exakt 13.30 stod vi utanför honom.


Lucky us!

Nu ska jag städa lite här.... *host* får väl se hur det blir med det.

Kramar


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0