På smällen

Fredag igen och lov nästa vecka =)
För mej har det ju i och för sej varit "lov" hela veckan. Jag har varit sjuk sen måndag fram tills ungefär nu.

Den här veckan har varit skit hela veckan. Måndagen var nästan värst. Min telefon ringde konstant hela dagen och när jag väl hade snackat klart med någon ringde någon ny eller så fick jag massa sms.
I måndags hjälpte jag min kompis med hennes kärleksproblem, det var riktigt jobbigt faktiskt. Speciellt när man var så sjuk som jag var.
På tisdagen "löste" jag mina egna små problem och resten av veckan har bara varit allmänt tråkig.

Jag har sett två filmer som jag tänkte recensera nu. Jag börjar med den jag såg i dag. På smällen. Den andra hette 2:37. Recention kommer i nästa inlägg.



På smällen handlar om en tjej (Allison) som bor hemma hos sin syster (Debbie), hennes man och deras två barn. Allison jobbar inom tv och en dag blir hon befodrad. Plötsligt får hon stå framför kameran istället för i bakgrunden. Allisons nya jobb blir nu att intervjua kändisar. Allison kommer hem till sin syster och berättar om sin befodrar. Allisons syster blir jätte glad för sin systers skull och tycker absolut att de ska fira. Systrarna går ut på krogen och där, av en slump, stöter Allison på Ben, killen som ska förändra hennes liv.
Efter ett tag ringer Debbies man och berättar att han fått lite problem med barnen hemma. Debbie lämnar stället men Allison väljer att stanna kvar med Ben.
När Allison lämnar stället lämnar hon det med Ben och 8 veckor senare får hon veta att hon är gravid.
Allison bestämmer träff med Ben, av helt andra skäl än vad Ben väntat sej.
De bestämmer sej för att lära känna varandra bättre och det visar sej att Ben varken har jobb eller eget boende. Han tar alla möjliga sorters droger och det enda han sysselsätter sej med är en hemmagjord hemsida där han och hans kompisar lägger in tips på filmer med nakenscener, när scenerna inträffar i filmen och vad filmen heter.
Frågan är då, är Ben mannen Allison vill ha ett barn med och är hon redo att behålla det.

Enligt mej är filmen helt klart sevärd. Det är en härlig komedi och jag tycker definitivt att man borde sen den. Vet inte vad mer jag ska säga men se den!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0