lördags klumpiga morgon

Godmorgon. Lördag morgon och jag har massor att göra.
Idag vaknade jag hemma hos pojkvännen av att jag slog ner ett glas så det gick i 1000 bitar. Helt otroligt vad jag har varit klumpig den senaste tiden, och den som har fått lida mest är min Carre.
Stackarn. Han har fått pennor i ögonen, grejer mellan benen, slag i huvudet och det där är bara början. Han har genomlidit en mängd klumpiga tortyrsfaktiorer dom senaste veckorna och jag lovar att ingenting har varit med flit.

Hur som helst
Vad händer idag?
Först och främst ska jag göra mej i ordning här. Sen tar jag tåget till stan för jag måste köpa en present till min kära mamma, som fyller år imorgon. Efter det ska jag åka hemåt och börja baka nästa sats med lussebullar och om jag hinner, vilket jag förmodligen inte gör, ska jag åka en sväng till gymmet också. Jag har verkligen kommit ur form dom senaste veckorna och det har inte alls varit speciellt nyttiga saker jag har tryckt i mej, resultatet syns och det är jag inte alls nöjd med. Men några timmar på gymmet, så är det borta sen.

Aja, nu ska jag börja göra mej i ordning här.

Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0