idag

Hej Just nu sitter jag vid en data i biblioteket. Egentligen ska jag jobba om idiologier men känner att jag inte orkar lägga ner tid på det just nu.

Jag har inte skrivit sen i måndags heller, det kan bero på att dessa dagar endast har bestått av att visa min tatuering för alla möjliga människor och sen har jag spdenderat riktigt mycket tid med min älskling. Sen i fredags har vi varit med varandra varje dag, och sovit tillsammans nästan varje kväll. Inte alls fel, men nästa vecka får det nog bli lite mindre. Jag ligger efter i alla ämnen och jag vill jobba på fram till jullovet.

Idag har jag fått 300 spänn av mamma och pappa för stölden som inträffade förra måndagen. Jag vet inte om jag berättade det men förra måndagen under idrottslektionen blev jag av med 300 kronor. Eftersom ingen erkänner och eftersom ingen har tänkt betala mej 300 fick mina föräldrar ta den smällen, så efter skolan ska jag åka in till stan och kolla på en ny kajal, vilket också stals från mej, en ny foundation, mascara och kanske ett nytt rouge. Får väl se, har ingen lust att lägga mina sista 800 på det.

Åh jusste klockan 4 ska jag ta min jävla spruta också, mot livmoderhalscanser. Vill inte, vill inte, vill inte!!
Har tagit den första och fy helvete vad ont det gjorde.

Nu ska jag försökta tänka på annat
Kramar

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0