del 1. En trygg uppväxt bortom alla problem


Min barndom var oerhört bra. Jag växte upp i en trygg miljö med föräldrar som uppfostrade mej och mina bröder precis på ett sådant sätt som käns rimligt.
Sedan 4 veckors ålder har jag rest utomlands mins en gång per år. Som en 4 veckor gammal bäbis åkte jag till USA, Florida. Mina föräldrar har dessutom försökt att klämma in en skidesa varje år, det har dom lyckats bra med. Redan som 4 år stod jag på ett par skidor första gången.
Mina föräldrar har gett mej möjligheter här i livet. De har gett mej en bra grund, en plattform att stå på, resten, det som har gått snett, har jag fixat till själv.

Som liten hade jag en riktigt vän, Denise. Vi lärde känna varandra när vi var runt 1 år gamla och sen var vi bästisar en bra tid efter det. Hon var dominant och bestämde allting. Alla mina idéer på förändringar avfärdades alltid. Hon skulle alltid få som hon ville. För att verkligen förstå hur hon är och alltid har varit, måste man känna henne. Jag gör det, jag kan hele henne utantill. Men som liten brydde jag mej aldrig om hennes dominanta sida. Jag trodde väl att alla hade det så. Alla barn lekte två och två, en bestämde och en gjorde som den andra sa, det var väl det jag trodde. Men långt senare har jag insett hur otroligt fel det var.
Men Denise var rolig, hon hade fantasi och vi var väldigt lika. Vi hade kul tillsammans, och jag hade aldrig mod att gå emot henne, det var väl därför allt gick så bra som det gjorde.
Hon bestämde allting och jag följde efter.

På den här tiden när jag var mellan ett och 7 år var mitt liv ganska perfekt. Jag var inte beroende av någonting, mer än att mina föräldrar gav mej mat varje dag. Jag levde ett liv som en lite orkan och jag höll allid på med något.
Idag, när jag som tonåring kollar på gamla bilder av mej själv, ser man alltid ett stort leende som pryder mitt ansikte. Det gör man inte längre.
Mitt liv som liten var en otroligt lycklig period, sen kom problemen. Mina problem gick inte bara ut över mej, dom gick också ut över mina föräldrar, dom som gett mej en bra barndom, gett mej allt jag behöver, och dom har framför allt gett mej kärlek och en mening här i livet...

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0