18/4

Jag fortsätter storyn i ett nytt inlägg för det var lite svårt att komma bort från mötet med henning efter typ 1 månads tystnad från honom.

När vi kom hem till carre, vette fan vad vi gjorde =P. Nej men vi gjorde väl inte så mycket. Sen åkte carre, hans brorsa, jag och carres morsa till frissan för att carre och hans brorsa skulle klippa sej. Sen köpte vi jätte äckligt godis och när vi kom hem vilade vi ett tag och sen började vi med våra egna natchos. Vet inte om jag har nämnt det i tidigare inlägg men när vi satt där på tacobar och delade på våran deluxe, bestämde vi oss för att göra egna natchos och så blev det. Jag tänkte ta kort på det för att att lägga ut i bloggen men det var en jävla tur att jag inte gjorde det för maten såg inte riktigt klok ut och dessutom sköljde jag min del av salladen så grymt dåligt så det var massa jord överallt, men det märkte man inte förrän man hade börjat tugga på det =P hehe..
Fast det var gott i alla fall, bortsett från jorden =P.
Senare på kvällen såg vi dagboken, som planerat. Grymt mysig dag var det, inte alls som en fucking tisdag!

image492





Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0