valborg sög stenhårt

Fan vilken trist valborg det var! ÅÅÅÅH, fett sur jag blev.
Jag vill inte gärna beskriva för en jävla massa okända människor över internet hur jag känner.
Jag tror inte att jag har sagt det förut men jag hatar verkligen mitt liv.
det beror inte på mej själv eller asså det lät ju själviskt det där, men det beror inte på att jag hatar mej själv som person utan livet min person lever.

Inget är som jag vill att det ska vara. Vissa vet hur jag vill leva mitt liv, men grejen är att inget är som jag vill, allt är bara skit hela tiden.

Jag var på gläntan igår och vi var där så satans tidigt, fråga mej inte varför för det var inte min idiotiska idé att komma en och en halv timme innan brasan skulle tändas.
Självklart började vi frysa efter ett tag och jag och min kompis ville inget annat än hem. Hennes anledning var att det var så in i helvete tråkigt och min var att jag såg alla som var där som levde livet jag ville leva och så satt vi där. Jag och min kompis var med två andra och sen försökte vi träffa några killar men grejen var att det spelade ingen roll hur mycket vi försökte vi skulle ändå inte se ut som alla andra som stod där!

En stor anledning till att valborg sög var att sen kom några tjejer till fårn min klass och den ena sprang och skrek så att det hördes över hela gläntan... pinsamt.
sen sprang en av tjejerna som var med mej och min kompis och dom två som kom runt och fjantade sej som de gör typ gämt! det var bara den andra tjejen som inte sprang omkring som en jävla 3-åring!

FAN VAD JAG HATAR ALLA SOM HAR MED VÅRAN KLASS ATT GÖRA !

och killarna som kom sa inte ett jävla ord till oss, jag hatar dom också.
det var bara för att en av dom inte snackar med andra än dom som han anser vara snygga d.v.s. alla utom dom i våran cpklass. bara för att han inte kunde det kunde inte dom andra heller det!

CP CP CP

sen gick jag och min kompis tillslut hem och "tröstsöp" lite, det var den valborgsmässoaftonen! 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Angelica

Kan inte du ha mera "outfitbilder"? :)

2007-05-02 @ 20:19:26

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0