My great weekend

Så.. när jag mobilbloggade den där natten lovade jag att berätta om helgen så jag är väl så illa tvungen.
Men det är ju inte helt fel att få återuppleva det igen för det var rätt kul.

Till att börja med kan jag säga att jag var med Elli helga helgen
image103

Ehm.. jaa..
Vi kan ju börja med fredagen
Efter skolan skulle jag och Elli försökta skjutsa hem en person på moppe men tyvärr hann personen gå =(
det var ju synd
istället fick vi av någon konstig anledning skjutsa en kille till ett ställe bara och så hängde typ två andra killar med och jag fattade ärligt talat inte varför vi var där. Men så testade jag att åka baklänges på moppen, det var livsfarligt och jag skrek från början till slut, det tyckte killarna var kul, sen skulle Elli testa. Hon skrek inte från början till slut det tyckte inte killarna var kul.
Efter någon timme åkte vi hem till mej och la oss i soffan för att komma på något att göra, vi hade så jävla tråkigt så tillslut somnade jag. Tillslut vaknade jag av att min mobil rinde.
- Jag skulle bara kolla om du vaknade ifall den ringde.
Smart som hon är. Det visade sej att jag hade sovit i en halvtimme och vi var grymt uttråkade. Vi låg kvar i soffan i någon timme till. Hon ville åka moppe och jag ville åka till något centrum och bara glassa runt tillslut ställde jag upp på att åka moppe och hon föreslog att vi kunde åka till något fik eller något. Det gick jag med på för då skulle jag ju få lite av min del i allafall. Vi åkte mot Vinsta, fan vet jag varför men det var min idé.
Det gick inte så bra, de slutade med att vi kom tillbaka till Vällingby.
Brommaplan då, sa jag
Jag hade sett endel grejer där som kanske kunde vara något.
Det blev nästan som jag ville. Vi åkte mot Brommaplan men hamnade i fel fil och en jävla bilkö i stället. Dessutom var det omöjligt att svänga av men vi lyckades tillslut. Elli tyckte att jag skulle vända och åka samma väg tillbaka till Brommaplan men jag tyckte att vi skulle fortsätta och så kanse vi skulle komma runt allt tillslut. Eftersom att jag körde blev det som jag tyckte,
haha det var nog sista gången jag fick bestämma.
Vi kom till Södra Ängby, Blackeberg, Bromma och tillbaka till Flysta.
Vi hade nämnligen åkt mot Brommaplan via Flysta. Vi stannade vid IL PoSTiNo och tog varsin cola och så sa jag att vi får fika så som jag gjorde på praon, d.v.s. tar en kaffe på pressbyrån.
Min mamma bor i närheten så jag sa att vi först var tvugna att åka hem till henne för jag behöve gå på toaletten och sen fick vi åka till pressbyrån och sen skulle vi tillbaka för att käka.
okej vi skiter i pressbyrån.
Vi åkte hem till mamma och gick på toaletten, stannade där i någon timme och sen åkte vi tillbaka till IL PoSTiNo och käkade. Efter det ville vi inte åka hem så då åkte vi till kanan, tiggde två cigg av några tjejer som satt där och sen åkte vi hem till Elli.
Det var där dagens höjdpunkt inträffade.
 Vi loggade in på Ellis msn och en stund senare loggade en kille in, jag lämnar inte ut några namn p.g.a kränkning.
Allt började med att jag skrev:
-"Hej sötnos"
till honom. Shit vad kul det var.
Vi drev med honom i flera timmar och stackarn trodde att han var senil.
Sen loggade en annan kille in så vi började driva med honom också.
Det var en underhållande kväll.
 Vi anklagade dom till och från för att vara otrogna och sa att det var okej och massa saker. sen kom den ena killen på att det var vi som var otrogna för vi satt och skrev samma sak till en annan kille och det blev världens grej av alltihop.
Jag kan klistra in konversationerna i ett annat inlägg, läs dom, det är rätt underhållande!

Jag tror att vi gick och la oss runt 2 eller något.

På lördagen blev det som jag ville vi åkte och shoppade i Kista. och så gick vi på bio och såg Se upp för dårarna.
Läs mer om den på Issa tipsar, och outfitsbildrna kommer på Issa shoppar. Efter det shoppade vi lite till och sen åkte vi hem.
När vi hade åkt moppe kvällen innan hade jag sett något jag kände igen men jag kunde inte sätta fingret på vad det var förrän nästa dag. Jag hade sett en bild på en fotboll och då kom jag på att det var i den parken jag bröt foten för 3 år sen. När vi kom hem till Elli åkte vi dit för att återuppleva gammla minnen.
image104
Det här tornet hjälpte mej att bryta tre ben och det var första och sista gången som jag hoppade ner därifrån.
 När vi skulle hem stannade vi och handlade på vägen, även det var en upplevelse med tanke på att vi kom till kassan för att sen komma på att plånboken ligger ute i moppen. jag fick springa ut och det var en rätt kul syn när jag kom tillbaka och se Elli stå där med 10 kilo varor
image105

Sen åkte vi hem och kollade på film, inga större äventyr på vägen.
Några timmar senare skrev jag ju mitt lilla mobilinlägg.
What more can I say?
Helgen har varit lång, på söndagen åkte jag hem och slappade lite, tränade lite kickboxning på sakerna som jag hade lånat hem och sen på kvällen klockan 21.15 gick jag på bio och såg Pirates of the Caribbean 3.
Det kommer också gå att läsa om i Issa Tipsar. Jag såg den med lillebrorsan och vilka kommer då gående om inte Pelle, Alex, Daniel och Niklas. Okej det var väl lite halv pinsamt och stå där då med lillebrorsan. Det visade sej dessutom att dom skulle se samma film. Den var slut runt midnatt och brorsan skulle upp till skolan nästa morogn, I feel evel haha själv hade man ju studiedag i dag.
Och vad har jag gjort idag?
slappat käkat och suttuit vid datan.
Snart ska jag på Ellis teaterföreställning, ska bli kul och se hur mycket hon gör bort sej, om jag kan ska jag se till att hon ramlar ner från scenen.

Later
/ Issa

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0