Justin Timberlake has got a girlfriend

Åh, nu när det är aktuellt och allt.
Paris Hilton, namnet som numera är så igenkänt att ingen skulle ta fel. Paris Hilton i fängelse är inte heller någon news längre . Därimot är det väl lite nytt i alla fall att hon var nära att bara sitta av 20 av dagarna pågrund av att det är överfullt i fängelserna. Man kanske borde införa dödsstraff i alla fall, jag menar om man mördar hälften av alla fångarna skulle det inte kunna bli överfullt, är det bara jag som är smart i den här världen eller?
men nu är det i alla fall klart, den 5 juni måste Paris infinna sig på fängelset Regional Detention Facility utanför Los Angeles för att ta sitt straff. Om hon inte gör det riskerar hon att strafflängden fördubblas.


Ännu en nyhet är ju att Justin Timberlake skaffat sej en girlfriend och det är inte Britney trots att han fått massa klagomål för att han inte tar hand om sitt ex och bla bla bla. Jag förstår mej ärligt talat inte på folk ibland. För det första är det väl hans ensak och för det andra var han ju ihop med Britney för evigheter sen, ska han sörja vid hennes grav när hon har dött också? Come on for god´s sake.
Justins nya tjej har jag glömt namnet på men det är den där skådisen image88i alla fall. På något sätt ska jag väl hitta lite gott och blandat om henne, något kul har hon väl gjort innan hon träffade Justin.


















Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0