Hans stjärntecken avslöjar honom

Själv är jag rätt intresserad av stjärntecken och horoskop eftersom att mitt horoskop alltid stämmer och händelserna som det står kommer inträffa inträffar alltid. scary, därför har jag tagit reda på lite mer om det och här kan du se exakt hur romantisk din kille egentligen är, ta reda på hans stjärntecken och sen är det bara att kolla, lite kul info bara go for it.

VÄDUREN
Om du söker någon som kan beskydda dig så är Väduren rätt val. Han är en sann hjälte som aldrig tvekar att försvara en dam. Han äger mod och självsäkerhet, och har ibland ett överdrivet självförtroende.
Så fångar du honom: Han tycker om att beskydda så visa att du verkligen behöver honom för att vara trygg. Va söt och hjälplös helt enkelt.
Baksidor: Han kan dyrka dig, men ha svårt att respektera att du även klarar dig själv alldeles utmärkt. Eftersom han tror att du alltid behöver tas om hand så är det lätt hänt att han blir dominant.


OXEN
Han är en klippa. Lugn, trygg, stabil. Han håller gamla värderingar högt såsom kärnfamilj och trohet. Allt eftersom åren går blir han bara lugnare och tryggare. ?Tills döden skiljer oss åt? håller han benfast på.
Så fångar du honom: Han söker någon som delar hans värderingar, någon som är seriös, godhjärtad och varm.
Baksidor: En del kan tycka att han är tråkig och traditionell. Dessutom är han envis och ändrar sällan åsikt.


VILLINGARNA
Han är en äventyrare. Obotligt nyfiken, humoristisk, impulsiv. Vill du resa och se världen är Tvillingen rätt för dig. Hans kärlek kan vara svår att väcka. Men när han väl fallit reser han sig aldrig. Han uttrycker sina brinnande känslor genom okonventionella och romantiska upplevelserna. Gondolfärder i Venedig, kärlek under öppen himmel, nattlig ritt på en eldig arab genom öknen?det finns inga begränsningar.
Så fångar du honom: Han är svag för mystik och kvinnlighet. Förför honom med långt hår, underliga smycken och flödande kjolar. Han älskar kurviga kvinnor.
Baksidor: Han passar inte dig som önskar ett lugnt Svensson-liv. Han förälskar sig lätt, men det är sällan äkta kärlek. En kvinna i varje hamn..


KRÄFTAN
Han är en konstnär. Känslig, ömsint och kärleksfull. Du är hans musa som han behöver för att kunna skapa. Med honom får du uppleva den stora passionen. Ni förenas till ett på såväl det fysiska- som spirituella planet.
Så fångar du honom: Han söker alltid efter någon som förstår honom. Någon som finns där för honom, såväl under hans ljusa respektive mörka perioder.
Baksidor: Ju mer han fördjupar sig i sitt skapande desto svårare blir han att leva med. Han kan bli krävande, svartsjuk och egoistisk.


LEJONET
Han är den sanne riddaren. Charmig och generös med komplimanger. Han är svår att fånga. Oftast rider han iväg och allt som är kvar är ett vackert minne.
Så fångar du honom: Han uppskattar jakten. Oftast mer än resultatet av den. Han uppskattar äkthet så det är ingen mening att spela svårfångad.
Baksidor: Han är inte lätt att hålla kvar. Ena dagen är han den perfekte kavaljeren, nästa dag har han vandrat vidare. Inte sällan tar han med sig ens hjärta när han går.


JUNGFRUN
Han är en mystisk man. På ytan kan han verka kylig men inombords har han en brinnande passion. Lyckas du smälta isen ger han dig glödhet kärlek.
Så fångar du honom: Det är en balansgång. Han uppskattar attityd och kaxighet. Samtidigt tycker han inte om ?lättfotade? kvinnor. Antingen vinner du hans uppskattning eller så föraktar han dig.
Baksidor: Du måste ge honom tid. Att väcka hans intresse kan ta år. Väl där är han trogen och ger dig 100 % av sitt engagemang. Han kräver samma av dig och är ofta väldigt svartsjuk.


VÅGEN
Han är en revolutionär. Han utkämpar en ständig kamp mot orättvisor och förtryck. Han ger dig hela sitt hjärta, hela sin kropp och all sin lojalitet. Han älskar dig främst för din insida, men uppskattar såklart utsidan också.
Så fångar du honom: Dela hans engagemang. Samtidigt är det viktigt att du står upp för dina åsikter. Det värsta han vet är folk som inte kan stå emot grupptryck. Du måste våga ta en konflikt samt kunna argumentera för din sak. Baksidor:Han har inte tid med romantik. Att föra den ständiga kampen tar all hans tid. Han har en tendens att mässa när det kommer till frågor gällande politik och ideologi.


SKORPIONEN
Han är en trollkarl. Han har många sidor och drifter som han gärna lever ut. Vissa mörka, på gränsen till demoniska. Han är en kontrasternas man. Passionerad såväl som kylig och manipulativ. Oftast ids han inte ägna andra någon tid. Vinner du hans hjärta dock är han otroligt lojal och generös.
Så fångar du honom: Du måste spela ett svårt spel och visa att du kan hantera alla hans olika sidor. Spela svårfångad och gör honom svartsjuk. Var samtidigt beredd på att han kommer utsätta dig för samma behandling.
Baksidor: Han har inga begränsningar. Han kan vara lögnaktig, svartsjuk och otrogen. Hans sexuella aptit är omättlig.


SKYTTEN
Han är en äkta bohem. Han upplever världen med alla sinnen. Med honom får du uppleva den stora passionen. Samtidigt är han komplicerad. Ena dagen pank, andra dagen rik. Ena dagen vid din sida nästa dag har han rymt med en cirkus.
Så fångar du honom: Han är lätt att förföra för stunden. Han är svag för det kvinnliga och köttets lustar. Samtidigt är han rädd för att stadga sig. Det krävs mycket tålamod för att få honom att stanna längre än natten ut. Ställ aldrig krav. Få honom istället att tro att allt sker på hans villkor.
Baksidor:Med tillfälliga jobb, underligt boende och långt hår är han ingen svärmorsdröm. Dessutom är han opålitlig. Risken finns att du vaknar på morgonen och det enda som spåret av honom är hans kvarglömda peacemärke.


STENBOCKEN
Han är en man med makt och ambitioner. En riktig alfahanne som vet vad han vill och inte skyr några medel för att få det. Hans kärlek är svår att locka fram då han hellre fokuserar på karriär. Kan du bryta dig igenom hans behärskade yta finner du en kärlekstörstande pojke som dyrkar dig.
Så fångar du honom: Bästa sättet är att stå ut med hans sämre sidor längre än någon annan. Samtidigt måste du våga sätta gränser och visa att du har ett eget liv. Han är mycket mottaglig för ultimatum.
Baksidor: Han är en upptagen man. Du kommer alltid i andra hand. Samtidigt är han trogen eftersom han inte har tid att snegla på andra kvinnor.


VATTUMANNEN
Han är en poetisk drömmare, en trubadur. Han tror på kärleken och ger sig gärna hän. Han vill lära känna varenda del av dig. Och ja även på det sexuella planet?.Vattumannen passar bra för erotiska lekar.
Så fångar du honom: Han faller för romantik. Bär söta underkläder ock skriv dikter. Var inte rädd för att låta honom ta del av dina innersta tankar.
Baksidor: Han är som sagt en drömmare, ingen realist. Det är du som kommer få sköta allt det praktiska (och tråkiga) i vardagen. Allt från att betala räkningar till att laga diskmaskinen.


FISKARNA
Han är en mjuk och ömsint tänkare. Han har ett hjärta av guld, men kan samtidigt vara tankspridd och glömsk. Men när du ber honom finns han alltid där för dig. Han lyssnar och kommer med goda råd.
Så fångar du honom:Han är svag för kvinnliga former och varma ting. Du måste vara tålmodig och inte bli arg om han kommer 30 minuter försent. Han tycker om att bli ompysslad samt att du visar förståelse för hans funderingar.
Baksidor: Han är glömsk och frånvarande. Det är lätt hänt att han glömmer er bröllopsdag. Samtidigt är han romantisk och tvekar inte att uppvakta dig så fort lusten faller på.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0