En dag utan tårar

Heej
Idag känns allt mycket bättre, det kan bero på att jag sov inatt, utan att gråta mej till söms. Drt var första ågngen på länge. Dagen i skolan var kort, inga idiotiska insidenter och provet gck hyfsat trots att jag inte pluggat ett skit.

Jag tror att min mentor förstår mej, så många gånger som jag har suttit i snack med honom nu. Ja, utan tvekna förstår han om jag får IG på provet, det får jag nog inte men ändå.

Jag tänkte efte idag och fan... jag måste verkligen ha mått skit igår eftersom att jag skippade träningen.
Det händer aldrig, trust me kickboxing is my life. Jag gick dit trots att min tå hänger och dinglar och jag knappt kan gå. Om man kommer ändå bara för att man lever för stället då betyder stället mycket men om man sen kan missa en träning som man längtat efter, utan några större problem då är det lixom... not good.

Jaja nice nice att allt känns lite bättre i alla fall. i morrn ska jag försöka satsa på en liten fin piercing i tungan, vi får väl se hur det går med det. Hoppas i alla fall, det lyfter livet lite i alla fall.

Men för att komma till det som jag egentligen skulle säga.
Jag kollade min statistik och såg att många läser min blogg varje dag. Nu vill jag veta vad ni vill se mer av i min blogg.
Jag har fått en kommentar om mer dagens outfits, det ska jag försöka fixa.
Bloggen innehåller redan två horoskopliknande test under mars, lite om mitt helvetesliv, lite kändiskul, lite kläder,  om några av mina kompisar, några heta boyz, kul bilder samt mina favoritskämt.

Nu har jag börjat få slut på idéer och vill veta vad alla gillar att läsa om mest och vad ni vill se mer av och även nya idéer.

skriv en kommentar så ska jag försöka göra det mesta.


kram // issa


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Emma

Allt är bra, skriv vad du känner, om du skriver värsta grejen om att du bet dig i kinden typ så gör det mig inte jag älskar din blogg och vad du än skriver läser jag det :)
puss

2007-05-04 @ 23:26:53
URL: http://empur.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0